Al treilea Hram in propria biserica pentru Parohia Ortodoxa Romana din Toronto


Parohia Ortodoxa Romana din Canada va sarbatori in luna iunie, cel de-al treilea Hram in propria biserica din Toronto.

Potrivit programului postat de pagina de web a Consiliului Parohial din Toronto, vineri, 16 iunie, de la ora 19.00 va avea loc Taina Sfantului Maslu oficiat de un sobor de preoti in frunte cu I.P.S.

Nicolae, Arhiepiscopul Bisericii Ortodoxe Romane din America si Canada. Sambata, 17 iunie, de la ora 18.00 se va tine Vecernia in prezenta I.P.S. Arhiepiscopul Nicolae, iar duminica, 18 iunie, de la ora 10.00 va avea loc Sfanta Liturghie Arhiereasca, urmata de un cuvant de invatatura al Arhiepiscopului. Raspunsurile la Sfanta Liturghie vor fi date de catre Corala "Armonia" dirijata de profesorul Augustin Medan.

Masa de Hram se va tine duminica, la Catedrala Martirilor Canadieni, situata pe Woodbine Ave.(colt cu O'Connor). Corala "Armonia" va sustine la masa festiva un mini-concert de muzica populara si clasica. Inscrierile pentru participarea la masa festiva pot fi facute la Biserica "Toti Sfintii", la Biserica Sf. Dumitru (Preot Viorel Tencaliuc), precum si la Biserica Sf. Andrei (Missisauga, Preot Tiu Gheorghe).

Toronto, Canada/Romanian Global News     

.

31 Mai 2006

Vizualizari: 1782

Voteaza:

Al treilea Hram in propria biserica pentru Parohia Ortodoxa Romana din Toronto 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE