Aprozarul din Toronto se pregateste de Pasti


Magazinul romanesc „Aprozar” din Toronto le ofera si in acest an romanilor stabiliti aici, cu prilejul sarbatorilor de Pasti, o gama larga de produse romanesti cu ajutorul carora se pot prepara traditionalele alimente pascale.

„Aprozarul” vine in intampinarea comunitatii de romani cu legume si ingrediente tipic romanesti, pentru o masa autentic romaneasca, precum carne, capa verde, marar, usturoi verde, macris, cimbru, tarhon, ridichi, muraturi de casa, varza murata pentru sarmale si multe altele, informeaza magazinul romanesc. Totodata, „Aprozar” primeste comenzi pentru mielul de Pasti, acestea urmand sa fie facute la numarul de telefon al magazinului 416-495-7531.

“Aprozar” s-a deschis in luna iulie a anului 2001, cu scopul de deveni un magazin de fructe si legume care sa le aduca romanilor din Toronto gustul si mirosul produselor de acasa. Pentru a realiza acest lucru, patronii s-au gandit sa faca tot posibilul sa ofere o gama larga de produse pe gustul cumparatorilor si sa garanteze prospetimea acestora si servirea ireprosabila, informeaza pagina de web a magazinului.

Printre sortimentele care pot fi achizitionate din magazin se afla o gama variata de legume, fructe, radacinoase, produse congelate, condimente sau conserve. Magazinul se afla la adresa: 3121 Sheppard Ave. East, Toronto, telefon 416-495-7531.  
 
Toronto,Canada/Romanian Global News   

.

06 Aprilie 2006

Vizualizari: 1604

Voteaza:

Aprozarul din Toronto se pregateste de Pasti 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE