O noua serie a Dialogurilor de credinta la biserica ortodoxa romana Invierea Domnului din Sacramento


O noua serie a Dialogurilor de credinta va reincepe la biserica ortodoxa romana "Invierea Domnului" din Sacramento sambata, 13 octombrie, dupa slujba vecerniei. Acestea vor avea loc bilunar, in a doua si a patra sambata a lunii. Cu aceasta ocazie va debuta un concurs din Sfanta Scriptura, ale carui intrebari au ca tema activitatea Mantuitorului si diferite pilde si semnificatii din Noul Testament. Pentru a participa la concurs, competitorii trebuie sa caute pasajele din Biblie la care se refera fiecare din intrebarile respective si sa le noteze in raspuns, impreuna cu scurte explicatii ale celor intelese de din citirea pasajelor. Raspunsurile sunt asteptate in in prima duminica a lunii urmatoare, respectiv pe 4 noiembrie.

De asemenea, copiii sunt invitati sa contribuie pana pe 15 octombrie cu o compunere/eseu despre Romania (amintiri din vacanta, povesti de la bunici, rude, istorioare, rugaciuni ), anunta lacasul de cult romanesc.

 

.

10 Octombrie 2007

Vizualizari: 809

Voteaza:

O noua serie a Dialogurilor de credinta la biserica ortodoxa romana Invierea Domnului din Sacramento 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE