Sedinta a Consiliului Eparhial si a Adunarii Eparhiale in Episcopia Sloboziei si Calarasilor


Sedinta a Consiliului Eparhial si a Adunarii Eparhiale in Episcopia Sloboziei si Calarasilor

Ziua de 15 ianuarie a acestui an reuneste in sala Amfiteatrului din cladirea Centrului Social al Eparhiei Sloboziei si Calarasilor pe membrii Adunarii Eparhiale si pe cei ai Consiliului Eparhial, ca organe de conducere bisericeasca la nivel de Episcopie. Dubla intalnire a intrat in traditia locala a Eparhiei, petrecandu-se la scurta vreme dupa inceputul noului an, si are ca scop prezentarea bilantului anului incheiat si propunerea obiectivelor pentru noul an.

Programul zilei va debuta prin intalnirea membrilor Consiliului Eparhial, la ora 8:00, unde se va face validarea ultimelor numiri si transferari de personal bisericesc. In partea a doua a intalnirii vor fi prezentate rapoartele Sectoarelor administrative catre Adunarea Eparhiala pe anul 2008, respectiva Sectorul Administrativ-Bisericesc si Sectorul Protocol; Sectorul Economic-Gospodaresc; Sectorul Cultural-Invatamant si Sectorul Mass-media; Sectorul Social-Misionar.

In cadrul aceleiasi zile sunt programate urmatoarele: savarsirea slujbei de Te Deum la ora 9:30 in Catedrala "Inaltarea Domnului" din Slobozia; deschiderea sedintei de catre Preasfintitul Parinte Episcop Damaschin, presedintele Adunarii; intrunirea Comisiei organizatorice si de validare; propuneri de completare a locurilor vacante ale reprezentantilor Episcopiei Sloboziei si Calarasilor in Adunarea Nationala Bisericeasca: pr.

insp. Stanciu Dragos si Stefan Sava; propunerea pentru alegerea unui membru supleant din Episcopia Sloboziei si Calarasilor in Consistoriul Mitropolitan al Mitropoliei Munteniei si Dobrogei: pr. Moncea Gavriil. Se vor lua in discutie, de asemenea, contul de executie bugetara si bilantul cu contul de beneficii si pierderi pentru Episcopia Sloboziei si Calarasilor pe cele patru trimestre ale anului 2008 si planul financiar pe anul 2009 pentru Episcopia Sloboziei si Calarasilor si Fondul de asigurare a bunurilor bisericesti, conform art. 114, lit. g din Regulamentul pentru functionarea organelor deliberative.

.

15 Ianuarie 2009

Vizualizari: 481

Voteaza:

Sedinta a Consiliului Eparhial si a Adunarii Eparhiale in Episcopia Sloboziei si Calarasilor 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE