DESFRAUL CU BARBATII, SODOMIA. (OSANDA DESFRAULUI CU BARBATII, A SODOMIEI SI A ALTOR PACATE ASEMENEA) - 7 Vasile cel Mare

Stricatorii de parte barbateasca, si stricatorii de animale, si ucigasii, si fermecatorii, si adulterii, si idolatrii sunt vrednici de aceeasi pedeapsa; drept aceea, aplica si la acestia dispozitia ce o ai in privinta celorlalti. Iar in privinta celor ce treizeci de ani s-au pocait pentru necuratirea pe care au facut-o intru nestiinta, nu se cuvine nici a ne indoi despre primirea lor; caci atat nestiinta ii face pe ei vrednici de iertare, cat si marturisirea de bunavoie si prelungirea pedepsei ce s-a facut atata timp; fiindca aproape un veac de om intreg s-au dat Satanei, ca sa li se dea corectiune spre a nu comite imoralitati; drept aceea, porunceste ca acum sa se primeasca fara prelungire de pedeapsa, mai ales daca au si lacrimi care indupleca milostivirea ta si daca arata viata vrednica de indrumare.

15 Mai 2009

Vizualizari: 1275

Voteaza:

DESFRAUL CU BARBATII, SODOMIA. (OSANDA DESFRAULUI CU BARBATII, A SODOMIEI SI A ALTOR PACATE ASEMENEA) - 7 Vasile cel Mare 0 / 5 din 0 voturi.

Adauga comentariu

Pentru a adauga un comentariu este nevoie sa te autentifici.

RETELE SOCIALE