Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 25.06.2014, 12:02:47
t4ilgunn3r's Avatar
t4ilgunn3r t4ilgunn3r is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2013
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
. Unii oameni vor sa indoctrineze populatia pentru a-i face sa creada ca nu-s decat niste animale fara nimic special, ca liberul arbitru nu exista, si ca gandurile, ideile, sentimentele etc. sunt doar manifestari ale materiei. Si ateii de rand se bucura, uite ba, am scapat de lanturi...da nu vad ca intra direct cu capul in ghilotina si ca lanturile care li se pregatesc sunt mult mai grele.
Citat:
În prealabil postat de oaie_cugetatoare Vezi mesajul
Din punctul nostru de vedere.Insa din punctul lor de vedere, Dumnezeu este
o amenintare foarte mare.Pentru ca toti ar realiza faptul ca asa-zisa lor
contributie la stiinta este dintr-o data anulata si atunci sufera ego-ul personal
, mandria de sine.Si totul s-ar darma ca un castel de nisip: presitigiu, faima,
"cine mi-s eu !".Ar prefera orice varianta , in locul Adevarului.
Imagineaza-ti sa vina cineva sa-i zica:"Stii ce, uite tot ce ai facut pana acum
este egal cu zero, ti-ai pierdut majoritatea din viata ta degeaba, alergand
dupa nimicuri, si totul a culminat cu faptul ca ai descoperit apa calda"
De circa 50 de ani de cand YEC a scos capul la lumina, au fost "puse la zid" si declarate gresite o multime de stiinte sau ramuri stiintifice cu totul, sub eticheta comuna de "evolutionism": arheologie, geologie, paleontologie, astronomie, astrofizica, biologie etc.

Chemati sa vina cu o teorie stiintifica alternativa la paradigma stiintifica conteporana, creationistii vin cu ipoteza unei "teorii a conspiratiei generalizate" a oamenilor de stiinta care vor sa prosteasca restul lumii, dupa cum sugereaza iuliu46 si altii. Am inteles bine?