Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Tainele Ortodoxiei > Nunta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 07.12.2010, 21:27:44
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristian67 Vezi mesajul
Cunostintele acestea urmaresc ideea de responsabilizare a omului casatorit fata de legile divine inscrise in fire,sub forma instinctului Pacatul e o conspiratie a mintii omului cu diavolul,impotriva legii lui Dumnezeu.Atata timp cat dvs. veti fi doar trup stimata sora,veti cere hartii(diplome cu care sa acoperiti pe cel supus pierii-trupul)Cei care au nevoie de diplome,trateaza doar celula excluzand de la remediu ceea ce ramane nemuritor,sufetul.Intr-adevar parintele Arsenie Boca nu avea nevoie de diplome,pentru ca DUHUL SFANT(care graia prin el),nu are nevoie de hartii.De la DUHUL SFANT care-l hranea stia de cum lucreaza judecata lui Dumnezeu stimata sora.Nu am impus nimanui canoanele,le-am expus,fiecare e raspunzator intru totul de ceea ce face,si departe gandul de a intra in discutii neprincipiale(aici e greseala mea,recunosc,seamana cu povestea margaritarelor daca o stiti).E un adevarat DAR de la Dumnezeu sa simti si sa pricepi acestea.Sunt sigur ca sunt multi frati care au inteles.Cu toata stima.
Acum nu mai e nevoie de diplome .. In fine, n-o sa intind discutia la nesfarsit.
Eu una astept cu mare interes canonizarea parintelui Arsenie Boca. Daca va avea loc.
Doamne ajuta!

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Rugaciunile de seara haitchi Intrebari utilizatori 2 27.06.2010 21:40:33
buna seara ! tanty12 Stiri, actualitati, anunturi 6 08.12.2009 17:51:44
buna seara! georgiana_master Rugaciuni 4 31.10.2006 14:32:43