![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Ce sa icepem soro?sa enumeram diplomele de medicina ale Sfintilor Parinti?Nu inteleg de ce provoaca arsura aceste canoane?Probabil glasul constiintei?
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Spune-mi ce diplome are parintele Boca, cel care pare a sti cum administreaza Dumnezeu judecata Sa (faci copil in post - iese handicapat; faci dragoste pe timpul sarcinii - hormonii fac nush ce de iese copilul obsedat sexual??!!). Ce studii serioase de medicina mai sustin asemenea... postulate?! Aceste "canoane" nu au nimic in comun cu dreapta chibzuinta. E asprime de dragul asprimii si nimic mai mult.
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Eu una astept cu mare interes canonizarea parintelui Arsenie Boca. Daca va avea loc. Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
|
Referitor la canonizare,eu zic sa lasati nerabdarea(aceasta fiind o patima)si sa vedeti cu multa blandete si dragoste de INIMA,caci acolo trebuie umblat.Inainte de a trece la Domnul,parintele ARSENIE BOCA a spus,retineti cu mare atentie:,,pecetluit sa-mi fie mormantul,pana la a doua venire a lui HRISTOS'',deci s-a inteles,nu?Oare e important acest titlu?Daca ar fi canonizat,credeti ca ati putea fi de acord cu cele spuse de acest drag parinte al neamului romanesc?
|
|
|
||||
|
||||
|
Cea mai mare arta a ispititorului este sa te faca sa crezi ca el nu exista acolo unde tu nu indrasnesti sa il banuiesti !
Si astfel ne ardem de nu ne vedem ! Polemica nu este buna !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 07.12.2010 at 22:31:14. |
|
|
|||
|
|||
|
De acord cu fratia ta,mare adevar ai grait,iar scepticii si vesnic cautatorii de argumente greu vor ajunge la Dumnezeu.Doamne ajuta,frate Zaharia!
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am citit o parte din cartea "Tinerii, familia si copiii nascuti in lanturi" scrisa de el si argumentele sale sunt atat teologice, cat si medicale. Daca o sa aveti curiozitatea sa o rasfoiti intr-o librarie, veti vedea ca explicatiile lui sunt logice, simple si firesti. N-as putea scrie aici ceea ce el explica intr-o carte intreaga. |
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Rugaciunile de seara | haitchi | Intrebari utilizatori | 2 | 27.06.2010 21:40:33 |
| buna seara ! | tanty12 | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 08.12.2009 17:51:44 |
| buna seara! | georgiana_master | Rugaciuni | 4 | 31.10.2006 14:32:43 |
|
|