![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si femeia mai are si numai anumite zile din luna fertile. In rest nu poate face copii.
|
|||
|
|||
![]()
Si eu tot nu m-am lamurit.
Pe un alt fir, acela cu "Sa ne impartasim saptamanal", a sarit toata lumea, ca sambata nu se tine post, ca este pacat. Si atunci cum este? Se tine sau nu? Avem voie cu sotul/sotia sau nu sambata sau nu, sau numai daca nu ne impartasim. Si duminica tot nu? Mie mi-a spus preotul meu ca Dumnezeu ne cununa ca sa fim sotul/sotia si nu exista reguli de interzicere a acestor relatii in cadrul casatoriei. Va rog si eu, ca si ceilalti, veniti cu argumente concrete, daca aveti alte pareri, ca de la un fir la altul spuneti altceva.
|
|||
|
|||
![]()
Asta-i legea,asa scrie la carte,ca ne convine sau nu.Ne ramane,martea,joia si lunea daca cadem de acord.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu cred ca in disperarea lor de a urma cele mai extremiste pareri privitoare la modul in care trebuie sa-ti traiesti viata de familie, unii credinciosi ar fi in stare sa imbratiseze o parere de genul: cel mai indicat este sa avem o casnicie alba. Punct. Asta e urmatorul "trend", pun pariu ca asa o sa fie. Si-or sa se mai si contorsioneze din rasputeri sa faca aceste "coanoane" sa "rimeze" cu Biblia... Vai si-amar.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciunile de seara | haitchi | Intrebari utilizatori | 2 | 27.06.2010 20:40:33 |
buna seara ! | tanty12 | Stiri, actualitati, anunturi | 6 | 08.12.2009 16:51:44 |
buna seara! | georgiana_master | Rugaciuni | 4 | 31.10.2006 13:32:43 |
|