![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Hehe..nici tema asta se pare ca n-a disparut din societatea romaneasca. Si asta e si meloda ta favorita, deci? Citat:
Citat:
Citat:
Care va sa zica, aia care au votat cu Ponta, acum trebuie sa suporte dictatura celor care l-au votat pe Iohanis, nu? Eventual, ca sa fie toata lumea fericita, trebuiau sa fie ambii presedinti pe acelasi mandat, proportional ca timp cu numarul de voturi. Si toata lumea era fericita. Genial, ce sa mai. Citat:
Presiuni sa se organizeze referendumul pe care "baietii destepti" din politica il tot amana pana o sa-l ingroape total cum a mai fost unul pe tema asta sau cel pe teama reducerii numarului de parlamentari? "Foarte bine"? Iar te-ai razgandit? Pai din ce ne spui tu, asta este "legiferarea nu știu cărei trăznăi". Si ziceai ca in felul asta: "mă tem că încă mai mult ne-am cufundat și ne-am îndepărtat de noi înșine și de Dumnezeu."
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 21.11.2016 at 12:53:50. |
|