![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Măi, neliniștea ta e deja într-o formă gravă de manifestare. Cu adevărat ai boala contrazicerii. Bine, însă, că nu o ai deocamdată pe aia a turnătorilor și calomniatorilor mârșavi. Dar păzește-te, că orice boală netratată e urmată de complicații, uneori severe. |
|
||||
|
||||
![]()
Aici m-ai pierdut.
Adica ce redefinire? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Redefinirea familiei si recunoasterea casatoriilor homosexuale, discutate astazi de CCR
http://www.hotnews.ro/stiri-esential...astazi-ccr.htm "Curtea Constitutionala (CCR) dezbate miercuri doua spete privind familia: initiativa de revizuire a Constitutiei in sensul definirii familiei drept casatoria intre un barbat si o femeie, dar si recunoasterea in Romania a casatoriilor homosexuale incheiate in strainatate, informeaza Mediafax." |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
(Se pare că pe aici oamenii nu prea țin minte ce spun ei înșiși. Deh...) |
|
||||
|
||||
![]()
Păi “păcatul președintelui” era despre altceva...
|
|||
|
|||
![]()
E fain ca astia chiar stiu sa-si atraga simpatii.
Expresia "le-a luat Dumnezeu mintile" nu e deloc exagerata, ci chiar inspirata: Tupeu fără limite. Medicul Leon Dănăilă, reclamat la CNCD de iubita lui Remus Cernea. De ce îl acuză reclamanta pe celebrul neurochirug http://www.activenews.ro/stiri/Tupeu...ochirug-138431 Cine este Leon Danaila: Leon Dănăilă, geniul neurochirurgiei mondiale care locuiește în chirie și merge cu metroul și cu autobuzul: Am peste 40.000 de operații și inima plină. Sunt cel mai bogat om din lume! http://www.activenews.ro/stiri/Leon-...in-lume-132698
|
||||
|
||||
![]() Citat:
„Și precum n-au încercat să aibă pe Dumnezeu în cunoștință, așa și Dumnezeu i-a lăsat la mintea lor fără judecată, să facă cele ce nu se cuvine.” (Romani 1, 28) Și e jalnic ce poate „produce” mintea noastră atunci când se vrea autonomă.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai nu ii ajungea fotoliul din Academie? Nici locul majestuos din inocenta si admirabila si sincera si mult imaculata Coalitie? Nici statutul de savant neurochirurg nu-i de-ajuns? (mana a doua, dupa Arseni, desigur...) De ce politichie?? Chiar asa: de ce vrea domnul Danaila sa fie senator, la varsta cand ar cam trebui sa isi revizuiasca opera (si sa isi ingrijeasca nepoteii, cumva...)? Ca neurochirurg si ca autor al unor carti importante de neuropsihologie, ca profesor al medicilor si psihologilor (sanchi!, facea si el figuratie p-acolo), nu ar fi mai bine sa lase politichia unora mai putin confiscati? Eu chiar nu inteleg ce il poate motiva pe un batran savant si medic, autor de tratate cu pretentii mari, sa catindeze la unul din oscioarele intinse de PNL. Intelege careva mai bine? Sa auzim si noi, rugam frumos... |
|
|||
|
|||
![]()
In multe randuri. Ca initiativa asta sociala si democratica miroase a legionarism.
Ca sa stam in banca noastra ca stie Klausel ce e mai bine pentru toata lumea. Citat:
Pana acum te declarai agnostic vizavi de astfel de tentative. Ca aia sunt blanzi, cuminti, cumsecade si plin de talente doar crestini sunt obraznici si o sa-i inghita iadul. Citat:
|
|||
|
|||
![]()
In multe randuri. Ca initiativa asta sociala si democratica miroase a legionarism.
Ca sa stam in banca noastra ca stie Klausel ce e mai bine pentru toata lumea. Citat:
Pana acum te declarai agnostic vizavi de astfel de tentative. Ca aia sunt blanzi, cuminti, cumsecade si plin de talente doar crestini sunt obraznici si o sa-i inghita iadul. Citat:
Iar boala aia se pare ca ti-ai insusit-o tu. Cel putin partea cu "calomniatori marsavi", ca din "legionari" nu ne mai scoti. Pai lamureste-ne crestine: "procedand asa", cum?