Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.08.2009, 22:12:23
teatru-copii teatru-copii is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.08.2009
Locație: Botosani - Saveni
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru teatru-copii
Implicit nu cred ca nu-l am,

Citat:
În prealabil postat de hmiron Vezi mesajul
Ca si crestin ar trebui sa ai totusi respect pentru un preot si sa nu vorbesti asa despre el. Puric pana la urma e de meserie actor, nu teolog, e pe dea-ntregul posibil ca uneori sa i-o ia gura pe dinainte. Parintele Piciorus vad ca e foarte aspru, dar de ce nu ne arati si care e motivatia sa pentru aceste atacuri? Ca doar nu vorbeste doar ca sa dea din gura.
Am foarte mare respect pentru preotii si teologii cu care colaborez. Din pacate ma poticnesc si eu de destui... popi care nu pricep ca Hristos si-a intemeiat biserica vorbind in limba poporului, transmisa de mame pruncilor, si din respect nu mai intru si in amanunte pentru a nu judeca!
Si cine nu e in stare sa-i faca pe prunci si cei asemenea lor sa-l iubeasca pe Hristos, pe mamele de prunci atat de buimacite de nebunia vietii contemporane, mai bine sa taca (sa vorbeasca ...teologilor!).
In mod sigur si dl. Puric a invatat teologia de la niste mari teologi. Dar aceasta il ajuta doar sa-si construiasca limbajul adecvat pentru a-l transmite oamenilor! E ceea ce are de facut orice crestin adevarat. Am cunoscut de curand un medic pediatru extraordinar care isi marturiseste credinta cu multa fervoare si da de gandit pacientilor si parintilor lor. Ba chiar ii ajuta depasind limita profesionalului. Si acesta e tot un... puric din iconomia lui Dumnezeu!
Nu ne putem lipsi de teologi, dar in gradina Domnului, fiecare isi gaseste loc si har!
Doamne ajuta!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
ANDREI PLESU - Patimile cu acordul parintilor costel Stiri, actualitati, anunturi 30 18.02.2024 19:16:24
"Doua scurte povesti despre ortodoxie" de Andrei Plesu Florin-Ionut Despre Biserica Ortodoxa in general 20 16.02.2013 17:07:52
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? elom Nunta 38 16.08.2011 23:45:58
POZITIA MONAHILOR ATHONITI FATA DE PATRIARHUL razvan_m Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 7 22.12.2008 14:03:29
Pozitia Bisericii fata de multiple casatorii grumble Nunta 3 11.08.2006 02:30:05