![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Dom-le da de unde pana unde s-a scos ca Dan Puric are legatura cu legionarii?
Nu are. Dan Puric e un om de succes si de aceea il vedem asa atacat ; Andrei Plesu un filosof semi-ratat nefiind singurul de il ataca. Si Victor Roncea un jurnalist semi-ratat il ataca.Desi Victor Roncea si Andrei Plesu nu se suporta intre ei. Si Dan Puric nu si-a construit succesul prin furt sau minciuna ci pur si simplu cinstit lucrand talantii de i-a primit.Nu imi place teatrul dar Dan Puric este un mare om de teatru. Si nici nu sunt de parerea ca teatrul e ceva neaparat rau. Sfantul Grigorie Teologul a scris o piesa de teatru cu Dumnezeul nostru Iisus Hristos.Daca vedeti ca nu e voie sa mergi la teatru la Sfintii Parinti e tradus incorect nu e vorba de teatru ci de cabaret,striptease si chestii de acest gen.Nu se interpreteaza in litera ca sectarii ci in Duh.Si mascaricii erau cei care faceau necuviinte iar nu Dan Puric care face teatru cuvincios si nu intra la acel Sfant Canon care zice ca nu are cineva voie sa fie mascarici.Da nu zice de mim. Insa e trist ca parintele Justin Parvu a inceput sa sustina pe acest jurnalist inselat de draci,Victor Roncea. Si eu sunt om ratat(eu nici macar semi-ratat nu sunt) ca si profesie dar de ce sa ma apuc sa dau vina pe societate pentru greselile mele? E societatea de vina ca in liceu si facultate nu am invatat? Nu cred.Sau e societatea de vina ca nici apoi nu mi-am vazut de treaba? Nicidecum ci eu sunt de vina.Dumnezeu predestineaza cele ce nu sunt in puterea noastra adica in ce domeniu primesti si cata intelepciune primesti de la nastere(spre ce profesie ai inclinatie),starea trupului,ce culoare au ochii,parul cat de inalt esti etc. Da nu predestineaza sa fii lenes,neserios si alte de astea. Astea sunt rezultate din alegerile mele. Last edited by mihailt; 27.08.2009 at 10:45:25. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ANDREI PLESU - Patimile cu acordul parintilor | costel | Stiri, actualitati, anunturi | 30 | 18.02.2024 19:16:24 |
"Doua scurte povesti despre ortodoxie" de Andrei Plesu | Florin-Ionut | Despre Biserica Ortodoxa in general | 20 | 16.02.2013 17:07:52 |
Care este pozitia BOR fata de persoanele care fac doar cununuia civila? | elom | Nunta | 38 | 16.08.2011 23:45:58 |
POZITIA MONAHILOR ATHONITI FATA DE PATRIARHUL | razvan_m | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 7 | 22.12.2008 14:03:29 |
Pozitia Bisericii fata de multiple casatorii | grumble | Nunta | 3 | 11.08.2006 02:30:05 |
|