![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
"Cuvintele celor înțelepți sunt ca boldurile de îmboldit dobitoacele și ca niște cuie înfipte și ascuțite și sunt date de un Păstor.
12. Și peste toate acestea, fiul meu, să fii cu luare aminte: scrisul de cărți este fără sfârșit, iar învățătura multă este oboseală pentru trup. 13. Iată pe scurt; tot ceea ce ai auzit aceasta este: Teme-te de Dumnezeu și păzește poruncile Lui! Acesta este lucru cuvenit fiecărui om. 14. Căci Dumnezeu va judeca toate faptele ascunse, fie bune, fie rele." (Eclesiastul cap.12) topcat:Iti multumesc pt.compasiune dar te inseli, eu nu-mi caut creatorul, voi faceti asta. Omule noi L-am gasit de mult, ne bucuram in fiecare zi de prezenta Sa in viata noastra, Ii multumim, si-L iubim, Il cunoastem si ne bucuram de El, si din acesta iubire poate vine dorinta ca si altii sa se bucure de EL! D-zeu care este lumina, dreptate, adevar si iubire sa te lumineze si pe tine sa intelegi, doar ca eu ma indoiesc ca intelegand vei recunoaste pt. ca ai sadita adanc in subconstient o mandrie (pacatul caderii ingerilor!) care nu te va lasa fie sa vezi , fie sa crezi, fie sa recunosti!
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
vesnicia iadului | costi21 | Din Noul Testament | 14 | 26.02.2013 17:01:34 |
Focul iadului | Profetul de carton | Secte si culte | 500 | 29.12.2012 16:49:09 |
Socant: avem dovada existentei iadului! | Florin-Ionut | Alte Religii | 11 | 11.11.2010 17:08:08 |
O descriere a iadului islamic... | scrabble | Religia Islamica | 31 | 08.01.2010 20:58:01 |
|