Citat:
În prealabil postat de almaris
Nu vreau sa te descurajez dar te rogi degeaba. Lasa-l pe parinte asa cum a adormit in bratele lui Dumnezeu si nu-l mai deranja.
Nu stiu daca iti dai seama dar minti, daca ai urma adevarul, nu faceai afirmatia de mai sus, ca te rogi unui om care a murit. Cum o dai, tot nu iese.
Nu te invata nimeni nimic, ramai cu ale tale, eu cu ale mele, dialogam, nu se intampla nimic, chiar daca pe un ton mai necrestin.
Nu ma lovi la Ellen White ca ma doare. Eu n-am citit-o dar am vazut citate pe ici pe colo, nu stiu daca erau alese, dar nu batea campii.
Sfintii Parinti sunt oameni care pot gresi, nu iau tot de bun ce zic, mai trec si prin filtru propriu, acestia au trait intr-o anumita perioada, nu tot ce spun dansii mai este valabil.
Cum ar fi invatatura spiritisto-pagana, de a te ruga cuiva care a incetat din viata?
|
dupa ce aveti nesimtirea de a veni prin casele oamenilor spre ai mintii cu invataturile goale de esenta acu mai veniti si aici cu aceias invataturi false si neinvitati de nimeni sa stirniti neintelegere pe forum.asa cum am facut acasa asa fac si aici va poftesc frumos ruginduva Afara,aici se discuta lucruri serioase pe care nu le puteti pricepe voi caci sunteti cam tilicari in lupta cu cel rau.rog insistent toti mucarii[sectarii]afara de pe forum!!!.