![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
S-a pus cumva problema in acest fel? Citat:
Last edited by almaris; 01.05.2010 at 11:42:38. |
|
|||
|
|||
![]()
Cam multa agresivitate pentru cineva care spune despre sine astfel:
|
|
||||
|
||||
![]()
@Almaris, pai daca tu nu stii ce esti si ce nu esti, nu stii nici de esti protestant, nici de esti ortodox, dupa cum tu o marturisesti si dupa cum se vede si in postarile tale, cum vii aici pe forumul crestin-ortodox, sa arunci cu noroi in credinta noastra stramoseasca, de 2000 de ani, sa ne jignesti pe noi si pe sfintii nostri in toate felurile, si sa ne spui noua cum este mai bine?! du-te si instruieste-te, baiete! Sa-ti ajute Dumnezeu sa crezi drept si sa nu mai lovesti in Sfanta Lui biserica!
De la mine nu vei mai auzi nici un cuvant, asa cum ne invata parintele Cleopa.
|
|||
|
|||
![]()
Ma asteptam sa vii cu acest stereotip ca reactie.
Last edited by almaris; 02.05.2010 at 15:47:22. |
|
||||
|
||||
![]()
Necreștinii sărbătoresc alte zile ca fiind ziua dumnezeului lor. Musulmanii, vinerea. Evreii, ca și adventiștii, sâmbăta. Creștinii sărbătoresc Duminica, ziua Soarelui lor, care este Cristos.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vrei sa spui ca Dumnezeul evreilor (a lui Avraam, Isac si Iacov) nu este acelasi cu Dumnezeul crestinilor? Cand a fost schimbat Dumnezeu? Cand au fost schimbate poruncile Sale, scrise in piatra de Insusi Dumnezeu? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Urmașii evreilor de atunci și care se închină aceluiași Dumnezeu (a lui Avraam, Isac și Iacob) sunt creștinii: ei sunt Noul Popor Ales. Evreii de astăzi sunt urmașii arhiereilor, cărturarilor și fariseilor care au rămas surzi și cărora li s-au împietrit inimile la auzul Evangheliei lui Dumnezeu. P.S.: Poruncile lui Dumnezeu sunt neschimbabile. Nu am întâlnit cuvântul "sâmbătă" în acele porunci.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 02.05.2010 at 22:25:49. |
|
||||
|
||||
![]()
Da, dar este o reactie normala. Sincer, nu cred ca ajungi sa castigi pe nici un ortodox de partea cealalta prin atacarea constanta a unor lucruri in care in general ortodocsii cred de mici copii. Nu prea imi dau seama care e strategia. In afara de a crea zazanie.
|
|||
|
|||
![]()
Almaris, cel mai bine este sa ramai in patratica ta
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat: