![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Ma asteptam sa vii cu acest stereotip ca reactie.
Last edited by almaris; 02.05.2010 at 15:47:22. |
|
||||
|
||||
![]()
Necreștinii sărbătoresc alte zile ca fiind ziua dumnezeului lor. Musulmanii, vinerea. Evreii, ca și adventiștii, sâmbăta. Creștinii sărbătoresc Duminica, ziua Soarelui lor, care este Cristos.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vrei sa spui ca Dumnezeul evreilor (a lui Avraam, Isac si Iacov) nu este acelasi cu Dumnezeul crestinilor? Cand a fost schimbat Dumnezeu? Cand au fost schimbate poruncile Sale, scrise in piatra de Insusi Dumnezeu? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Urmașii evreilor de atunci și care se închină aceluiași Dumnezeu (a lui Avraam, Isac și Iacob) sunt creștinii: ei sunt Noul Popor Ales. Evreii de astăzi sunt urmașii arhiereilor, cărturarilor și fariseilor care au rămas surzi și cărora li s-au împietrit inimile la auzul Evangheliei lui Dumnezeu. P.S.: Poruncile lui Dumnezeu sunt neschimbabile. Nu am întâlnit cuvântul "sâmbătă" în acele porunci.
Doamne, Tu pe toate le știi ! Tu știi că Te iubesc ! www.catehism.com http://regnabit.wordpress.com Last edited by Mihnea Dragomir; 02.05.2010 at 22:25:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Dar "duminica" ai gasit? |
|
||||
|
||||
![]()
Da, dar este o reactie normala. Sincer, nu cred ca ajungi sa castigi pe nici un ortodox de partea cealalta prin atacarea constanta a unor lucruri in care in general ortodocsii cred de mici copii. Nu prea imi dau seama care e strategia. In afara de a crea zazanie.
|
|||
|
|||
![]()
Almaris, cel mai bine este sa ramai in patratica ta
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
D'atata garagata o sa tociti Biblia, si sa va vad io, cum o sa va mai pocniti peste gura cu versete din Biblie, daca n'or sa mai fie inteligibile...A?
![]() p.s. hai ca's mare, dati, ca'ncape...daca vreti sa ma pocniti ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce t-i se pare ca as crea zazanie nu stiu, daca ai avea intr-adevar o viziune libera, nu una inchistata, nu ai mai vedea in acest fel, mai ales ca nu spun lucruri noi. |
|