![]() |
![]() |
|
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Mi-l imaginez pe Lazar ce dezamagit trebuie sa fi fost cand a fost reintors din Rai. Saracul... Dar cum de nu a povestit nimic din ce a vazut. De ce nu face Biblia nicio referire. Tare ciudat... La fel si fetita aceea despre care Domnul Isus a spus clar ca doarme si nu ca se joaca prin rai cu vreun mielut sau iedut.
Apostolul Pavel stia ca daca ar fi murit, practic timpul in care esti mort pentru acela din mormant este ca o fractiune de secunda. Cei morti nu au notiunea timpului astfel ca pentru ei, din momentul in care au murit pana vor fi inviati, va fi ca o clipeala din ochi. De-aici si declaratia Apostolului Pavel. Este foarte simplu. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Marea Schisma" (1054) s-a intamplat cu adevarat? | AlinB | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 30 | 23.01.2017 12:34:40 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
Moartea unui mare poet "GRIGORE VIERU" | nede_mar | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 18.01.2009 20:38:08 |
|