![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Domnule, te rog sa ma ierti ! Cu lacrimi in ochi iti marturisesc ca Cu adevarat iti meriti nikname-ul de ,,om bun" ! Te rog sa ma judeci, fi drept si judeca-ma ... merit toate acestea cu prisosinta din partea unui frate ortodox ! Stiu ca sunt un ticalos si un pacatos , un incurcat in multe feluri de pacate . Am ajuns o palamida... intep pe oricine incearca sa puna mina pe mine ! Nici macar nu am fost in stare sa ma rog si eu pe linga voi ! Multa indrasneala am in mine, uneori si eu ma mir... Iarta frate si fa dragoste frateasca judecindu-ma cu mila si dreptate ! Nu ma laud, ca si asa nu este nimic de capul meu, dar stiu ca parerile mele pot fi absurde, vezi , nici nu mai sti ce sa crezi despre sex , de exemplu ! Si-apoi cum sa ne mintuim cind nu stim atitea lucruri ? A fi sarac cu duhul (vezi fericirile !) nu inseamna sa fi prost . Nici macar sa nu sti ce este acela sex, sa fi un ignorant ? Nu , nu, parca nu asta ar spune acest verset ! Ei, doar ce spuneam ca eu cu firea mea patimasa o iau razna de multe ori de la adevarul cotidian si de la realitatile societatii actuale, crezindu-ma asa, ca fiind pierdut undeva prin timp . Simpt toate acestea dar ce sa fac , asa sunt eu ! Pt. asta iti dau dreptate si te indrituiesc sa ma judeci ca sa ma folosesc si eu cu ceva de tine !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 27.10.2010 at 17:43:14. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biserica ortodoxa marturiseste ca impreunarea din casatorie este foarte curata! | mihailt | Nunta | 23 | 02.11.2010 21:03:03 |
permis biometric | cosmin95 | Generalitati | 8 | 30.08.2009 16:11:12 |
|