Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009
Mare vorba ai postat antonia !
Cei ce cred o cunosc mai de mult si o stiu ca prezenta in viata de toate zilele si atit de necesara precum bataile inimii !
Pt. ceilalti nu cred sa aibe decit un folos estetic, suna bine, este frmoasa, dar doar atit deoarece realitatea ne da peste cap neingaduindu-ne conditia prezentei sfintilor obligatorie pt. orice lucru adevarat !
Dar poate ca cele scrise mai in urma vor ajunge sa fie alese mai intii de catre multi !
|
Sa nu uitam ca talharul pe cruce s-a mantuit!Nu sta in puterea noastra sa judecam .E mai aproape paiul din ochiul aproapelui, decat barna din ochiul nostru. Nu-mi pot inchipui ca suntem atat de intoleranti!Ca judecam superficial. Ce mai, nu ne place de chipul aproapelui- am mai auzit de asemenea atitudine, dar n-o inteleg, pentru ca Dumnezeu ne va judeca dupa Legea Iubirii.Si daca nu pot sa -l ajut pe acest semen al meu, pe fratele meu, macar sa ma abtin de la a-l judeca. Cine judeca, judecat va fi.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
|