Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.02.2011, 11:45:26
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Hm ! Eu nu aș avea nici un motiv să fiu catolic, nici ortodox, dacă Biserica mea ar profesa că nu contează de ce religie ești. Probabil că aș fi penticostal.
Asta-i alta poveste. Conteaza foarte mult daca esti ortodox sau daca nu esti, insa problema este infinit mai complexa atunci cand vorbim despre oamenii care nu au avut nici un contact cu ortodoxia si au murit dupa o viata departe de Adevar.

Din cate spuneati undeva mai sus, Biserica Catolica are o dogma ca numai cei botezati se pot mantui. Deci ceilalti care nu au fost botezati mai au vreo sansa sa scape de Iad? Caci Purgatoriul se pare ca nu rezolva problema lor, din cate am inteles din acest topic.

Este un subiect care ma intereseaza foarte mult, de asta insist sa-l discut cu oricine poate sa-mi ofere niste raspunsuri credibile.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta Ioana-Andreea Secte si culte 77 16.11.2013 22:42:56
Mantuirea Tartaruga Dogmatica 413 11.09.2012 03:18:26
Mantuirea danyel Despre Biserica Ortodoxa in general 1 24.12.2006 22:39:15