Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.04.2011, 05:13:39
ALEXANDRU ANASTASIU's Avatar
ALEXANDRU ANASTASIU ALEXANDRU ANASTASIU is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.03.2010
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit Medicina contemporană și vindecările ei 65

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Chiar daca acele teorii sunt emise de catre alti oameni,ce te face sa crezi ca ei nu pot gresi?Sunt oare ei Dumnezeu?L-ai cunoscut pe Francisc de Assisi in persoana incat sa poti arunca asemenea vorbe grele despre acel om?
Oricum, "saracutzul",cum mai era numit, la ce suflet bun si milostiv avea,sunt sigura ca te-a iertat deindata si se roaga pentru tine,pentru iertarea si luminarea ta.
Citat:
În prealabil postat de Scotsman Vezi mesajul
Va multumesc frumos.Consider ca am facut si fac parte din Biserica Lui Hristos.Asa sa-mi ajute Cel de Sus pana la capat.Credinta mea si a celor din confesiunea mea, cu privire la acest aspect, o puteti gasi definita in Westminster Confession of Faith-Chapter XXV.Va asigur ,pe acesta cale, de intreaga mea consideratie si simpatie.Sa ne vedem cu bine in fata Celui de Sus.
Pentru că se repetă astfel de idei de către mulți, pentru a merge mai departe cu explicarea înșelării în medicină trebuie negreșit să terminăm cu discuția despre înșelarea în credință. Cum să convingi omul că se păgubește făcând medicină demonică dacă are credința că există mântuire și în afara Ortodoxiei?

De aceea pentru a răspunde la afirmațiile celor doi de mai sus, [care au aruncat replici dar apoi au dat bir cu fugiții sau au șters-o englezește din forum, lucru incorect deoarece blochează dialogul și face (poate?) osteneala în zadar, cel puțin în direcția lor] trebuie să lămurim și această problemă:

Se pot mântui non ortodocșii? Dacă se pot mântui ei atunci se pot mântui și cei ce urmează medicinii demonice și orice înșelat, și nu mai are rost să ne agităm sau să mai continuăm dezbaterea.
Dacă însă, după cum descoperă Dumnezeu în marea lui milostivire, în Sfânta Scriptură și la Sfinții Părinți nu se pot mântui decât ortodocșii (lucrători în Ortodoxie) atunci vai și amar de cei ce nu vor să se desprindă de bioterapie! Căci vor înghiți concepte eretice până la intoxicare, și, dacă pentru hulele lor aplicate chiar și în trup, Dumnezeu îi va părăsi în iadul cel mai de jos (care este al ortodocșilor apostați) ce vor face?

„Pocăiți-vă” (Matei 4,17) strigă Domnul Hristos cu toată dragostea.

Dar despre acest subiect, dacă ne ajută Bunul Dumnezeu, vom discuta data viitoare.

PS Aș fi dorit să-i arăt scoțianului punct cu punct unde hulește și contrazice Sfânta Scriptură credința eretică numită THE WESTMINSTER CONFESSION OF FAITH. Și mai ales în punctul 25. Dar dacă a plecat nu-i spun decăt atât:

Dragul meu ai părăsit credința tuturor creștinilor din toată lumea de până la marea schismă, deci o credință veche de 2000 de ani - după cum crezi tu (noi ortodocșii însă știm că este din veșnicie) pentru voturile unor oameni rătăciți și tulburați din 1646. L-ai părăsit pe Hristos și Mireasa Lui Biserica pentru niște tradiții omenești. Dacă sincer vrei să ne vedem cu bine în fața Celui de Sus revino la credința Lui!

Marcu 7:13. Și astfel desființați cuvântul lui Dumnezeu cu datina voastră pe care singuri ați dat-o. Și faceți multe asemănătoare cu acestea.
Ier.2:13 Că două rele a făcut poporul Meu: pe Mine, izvorul apei celei vii, M-au părăsit, și și-au săpat fântâni sparte, care nu pot ține apă.

SF. MARCU ASCETUL: "Atâta adevăr se află în spusele cuiva câtă siguranță îi dau smerenia, blândețea și dragostea"

Acum este publicată și viața (audio) Bătrânului care mi-a lămurit credința în iubire, aici:
Fratele Traian Bădărău (Tătăică)

Pentru cine dorește să fie ctitor la Catedrala Mântuirii Neamului, iată legătura.

Last edited by ALEXANDRU ANASTASIU; 11.04.2011 at 05:16:22.
Reply With Quote

Tags
bioterapie, înșelare demonică

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre nașterea din nou, din Duhul Sfânt și despre Botez Savonarola Sfinti Parinti (Patrologie) 15 20.07.2013 13:28:48
Petre Tutea despre Dumnezeu si despre atei tigerAvalo9 Generalitati 34 02.12.2010 15:37:16
Despre pacate si despre Canoanele duhovnicilor gheorghecoser23 Preotul 5 25.06.2008 17:01:23