![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
"Da,iubeste-ti aproapele CA PE TINE INSUTI!"....oare cati inteleg cu adevarat aceasta semnificatie?Nu de alta dar la teorie toti suntem tari,la practica mai putin...
Daca pe tine insuti nu te poti iubi,nu iti poti oferi armonie,bucurie,liniste interioara,credeti dumneavoastra ca ii poti oferi altcuiva? Si eu spun ca suntem oameni,gresim,se poate intampla ca dupa ani de zile de casnicie partenerul sau partenera sa faca o greseala mai mare si ca dupa ce cantarim bine lucrurile,am putea sa incercam sa mai dam o a doua sansa.Dar de aici pana la a sta sa te distrugi pe tine incet si sigur,in urma unei relatii in care primesti umilinte,agresivitate verbala,fizica si mai ales cea emotionala,care face ravagii,lasa traume adanci...apoi e cale lunga ca de la cer la pamant! Vad ca oferiti n citate,insa eu nu stiu daca partenera dvs de viata v-ar insela constant sau ar face alte lucruri grave care v-ar face sa suferiti,ati putea sta senin langa ea rugandu-va de dimineatza pana seara ca aceasta sa se indrepte... Desigur,este firesc sa luptam pentru ceea ce iubim,sa ii fim alaturi celuilalt la bine si la greu,insa cat sa stai intr-o relatie toxica,ce te poate imbolnavi mental,fizic?Ani de zile? In plus,fiecare om are dreptul de a alege in viata,chiar sa si greseasca este un drept al sau,fiecare suntem responsabili doar de faptele noastre si nu ale mamei,tatalui,fratelui,sotului,sotiei etc Si va rog nu ma luati cu lozinca " barbatul se mantuieste prin femeia lui si femeia prin barbatul sau"...practic vorbind nu functioneaza si spiritual,daca vreti,nu e dreptul nostru sa intervenim in cursul vietii celuilalt si sa incepem sa il schimbam daca el nu doreste acest lucru,pentru ca schimbarea omului este necesar sa vina din interiorul sau ca sa fie valabila,nu din exterior.
Sa invatam de la ingerul nostru pazitor...http://www.youtube.com/watch?v=pG52f...&feature=share Last edited by heaven; 08.06.2011 at 09:17:48. |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Un sfat? | silent assasin | Generalitati | 24 | 30.03.2011 22:24:41 |
Vasile cel Mare - un sfant intelept si milos | NECTARIE | Generalitati | 3 | 04.01.2011 16:20:48 |
un sfat intelept pentru tineri | teodora21 | Nunta | 12 | 05.01.2010 23:18:22 |
La multi ani prietenului nostru intelept cristiboss(Cristian) | tigerAvalo9 | Generalitati | 30 | 28.12.2008 15:49:41 |
Un Parinte intelept | Laurentiu | Mari Duhovnici si predicile lor | 3 | 16.09.2008 23:03:08 |
|