Citat:
În prealabil postat de anna21
Astea-s povesti, fara suparare.
Cand o femeie este intr-o casnicie grea, problema care se pune este de supravietuire. Supravietuirea ei.
Numara timpul cu orele si se gandeste cum sa faca sa treaca de azi pana maine fara sa innebuneasca. Daca nu a innebunit deja!
Cum sa opreasca gandurile, cum sa spuna stop durerii (care somatizeaza, se trezeste ca de atata zbucium sufletesc o dor mainile, picioarele, ii tremura genunchii si nu o mai asculta picioarele..)?
Cum sa faci sa inghiti mancarea care are gust de nisip?
Si daca are copii.. de unde sa aiba putere sa le mai zambeasca lor? De unde sa aiba putere sa ii mangaie?
..Dar barbatul ar "prefera" ca ea sa se roage pt el!!!! Mi se pare incredibil!
Eu am cunoscut femei necredincioase care au probleme enorme si ma intreb cum de rezista. Cand stii ca exista Dumnezeu este mai usor.
Dar sa ajungem la rugaciuni..
Deci el vrea ca ea sa se roage pt el si precis o va iubi mai mult.
Fals!!
Daca ea are puterea sa se roage pt el, diavolul nu doarme si pt fiecare cuvant rostit va primi insulte inzecit!! Nu dragoste! Nu va faceti iluzii.
Desigur, este un lucru admirabil sa te rogi pt el.. dar rasplata este alta.
Off topic, oarecum.
Sunt uimita cata suferinta gasesc oriunde imi intorc privirea. Cunosc multi parinti divortati.. la tot pasul. Dar divortul este un eveniment groaznic, traumatizant. Eu nu am auzit un cuplu sa divorteze in termeni "civilizati".
Dimpotriva, de mute ori parca este o lupta intre fiare, iar copii sunt de multe ori o prada, sfasiati la mijloc.
|
nu e fals!!... incercati.Rugati-va' D-vstra' pt. unul care v-a suparat cu ceva, si veti vedea ca' de fapt il iubiti mai mult pe Dumnezeu...ba mai mult ve-ti ajunge la cuvantul Arh.Arsenie Papacioc.."ce ne facem noi fara' dracul",adica' : ma' daca' eu nu aveam viata grea cu asta,nu ma' duceam in durerea mea la Dumnezeu.Da, ce Dumnezeu!! credeti ca' vorbesc sa'am dialog...departe de mine ,fiecare vede cum vrea ca' doar de aceea e apostazie.Daca' era iubire,daca' era frica de Dumnezeu....era si respect si incredere,atat pt. cei care sunt casatoriti cat si pt. cei ce schimba' opinii pe acest site. Stiu,ma' vedeti ca pe un barbat...fals, vedeti-ma' ca pe un crestin care isi doreste sa'-l poata marturisi pe Domnul Iisus Hristos,pe strazile Pakistanului. Doamna'...suferinta!!,noi o facem precum ne facem si copii.Toti cei pe care ii cunoasteti ,au divortat deoarece fiecare si-au cautat "poftele" sa' spun asa, nici unul dintre ei nu a vrut sa' sufere...si din experienta' va' spun ca' de ce tie frica' ,de aia nu scapi. Nadajduiesc sa' "vedem"si dincolo de ce accepta' origoliul nostru....sa' vedem in Dumnezeu. Doamne Ajuta'.
''Mintea se inseala si adevarul se fura de prea multa dragoste si prea multa ura!''sf.Grigorie Teologul