Deoarece esti pe drumul cel bun m-am hotarat sa-ti scriu chiar daca am zis ca nu mai scriu :) Schimb de experienta nu poate exista! Botezul lor nu este unul valid!Si eu ma pot boteza singur dar nu e un botez valid. Indreptarea poate exista in cazul catolicilor si a ortodocsilor prin taina spovedaniei! Nu confunda botezul spre recunoasterea pacatelor care il facea Ioan cu cel care l-au facut apostolii! Defapt botezul este o icoana a taierii imprejur! Nu poate sa fie adevarul amestecat in biserici ci adevarul este in biserica! Caci biserica este : Stalp si temelie al adevarului! Apoi gandeste-te ca noi crestinii suntem sarea pamantului si saram pamantul. Dar zice biblia: daca aceasta sare isi pierde gustul cum isi va recapata puterea? Cum exista doar doua biserici care sunt de la inceput cea catolica si cea ortodoxa care au sarat de la inceput numai acestea doua pot sa contina adevarul! Deoarece numai ele au sarat! Si nu puteau sara pamantul cu lucruri eretice! Iar botezul bebelusilor este demonstrat ca se practica inca din prima perioada a crestinismului!
Voi sunteti sarea pamantului. Dar daca sarea isi pierde gustul, prin ce isi va capata iarasi puterea de a sara? Atunci nu mai este buna la nimic decat sa fie lepadata afara si calcata in picioare de oameni. (Mat.5:13) Ca sa glumim putin vom da niste raspunsuri celui ce a scris aceste randuri.
Raspuns din partea adventistilor: Ellen g White (in litere romane acest nume este egal cu 666). Raspuns din partea Iehovistilor: C Ruswel. Din partea mormonilor : Smith (sau cum l-o chema) :)) Si lista continua si pentru penticostali, baptisti, anabaptisti sectoristi seceratori etc etc :)
Last edited by bairstow; 01.07.2011 at 14:45:42.
|