Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.07.2011, 23:58:19
the_Listener
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Nene Listener,

Scurt pe doi, Biserica nu-ti cere sa fii vegan, adica daca nu esti nu te pune la canon.
Trebuie sa tii posturile care sunt asa cum sunt, ce este peste si fara binecuvantare este ravna nebuna.

Daca tu ai chemarea asta sa fii vegan si ai primit binecuvantare pentru asta foarte bine, nu inseamna ca cei care nu sunt sunt automat si pacatosi.

Si cum bine a punctat fata, cred ca sunt destui Sfinti in calendar care putem banui ca vegani n-au fost.

Adica esti de acord ca sfintenia nu trece prin asta, da?

Ca daca ar fi fost esentail pentru mantuire, Biserica o trecea la cerinte obligatorii, asadar nu este obligatoriu.

Alte obiectii/completari mai ai?
stai nu te grabi ... INGADUINTA BISERICII ESTE DATORITA SLABICIUNILOR NOASTRE si datorita IUBIRII MARI A LUI DUMNEZEU SI RABDARII , dar nu il ispiti pe Dumnezeu cind el a spus ce a spus ca e nasol . ok? ..... asadar nu exista chemare sa fi vegetarian , asa cum nu exista chemare sa fi omnivor .... NU MAI FA CONFUZII AMICE .... vorbesti mult si nu spui nimic ..... DE CE postul este fara lapte brinza carne oua peste ? haide raspunde sa vedem .....
multa iubire
uite ca eu sunt pacatos si in lume si uite ca incerc sa aplic ce spune biblia ... cu caderile de rigoare , cu ridicari , cu nadejdie cu rugaciune si cu ce pot eu .... dar asta nu o sa ma faca sa ma indoiesc de ce a spus Dumnezeu .... ca eu nu pot NU IL FACE PE DUMNEZEU MINCInos , CI PE MINE SLAB ..... asadar cu Dumnezeu POTI FACE ORICE, DACA AI CREDINTA .... ..... fara el nu poti face nimic ....
multa iubire

Last edited by the_Listener; 30.07.2011 at 00:04:00.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce Adriana Cluj Rugaciuni 7 13.04.2012 17:02:34
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos alexandra28again Intamplari adevarate 30 19.04.2010 22:39:35
Cand nu avem voie sa coasem marinmagda18 Generalitati 13 03.03.2010 15:15:58
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus Ioan_Ciobota Generalitati 0 17.02.2008 08:36:51