![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() si sa iau versetele "Groază și frică de voi să aibă toate fiarele pământului; toate păsările cerului, tot ce se mișcă pe pământ și toți peștii mării; căci toate acestea vi le-am dat la îndemână. ce inseamna la indemana ? sa vedem . dex online .ro ÎNDEMÂNÁ vb. v. ajuta, ajutora, ocroti, proteja, sprijini, susține. asadar amice vezi un pic sensul cuvintelor ca vorbesti timpenii Tot ce se mișcă și ce trăiește să vă fie de mâncare; toate vi le-am dat, ca și iarba verde animalul mort mai traieste ? cum poate sa se miste ? si sangele e viata lui , asadar traieste ? sau bei sangele lui ca acolo e viata ? si DE CE E COMPARATIA šŽca si iarba verde ŽŽ? amice imi pare rau din nou , dar vorbesti timpenii multa iubire pavel stie ce spune DAR TU NU NU INTELEGI CE SPUNE ![]() MULTA IUBIRE |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|