Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.11.2011, 15:21:24
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Biblia spune clar ca la sfarsit va veni necredinta si invatatorii falsi. Bisericile protestante arunca insa cu namol in toata istoria bisericii crestine si se lauda ca acum oamenii deabia dupa 2000 de ani se intorc la Dumnezeu. Si vor venii credinte care se vor lepada chiar de Domnul. Iar crestinii vor fi doar la suprafata!
Datele recesamantului. Stai ca am vazut pe you tube ceva. Acolo se spunea ca in judetul Botosani sau Succeava 50 de mii sunt penticostali. Probabil ca sunt inca 50 de mii adventii, baptistii si numai stiu eu ce alte culte. Deci 1 din 10 e protestant?!?
Ce sa vedem osutafaraunu? Ca ati crescut? Pai cresteti caci diavolul urla ca sa vada pe cine mai inghite ai uitat? Sa citesti biblia si sa nu vezi ca invatatorii falsi vor veni la sfarsit si ca numarul de crestini autentici va scadea inainte de a doua venire imi pare chiar de neanteles. Bisericle protestante s-au golit si atunci a aparut reforma protestanta prin bisericile neoprotestante ca sa mai salveze ce se putea salva. Apoi a venit curentul ateism. Biserica primeste lovitura dupa lovitura dar cine v-a rabda pana la final va reusi. Iisus se intreaba. Voi mai gasi credinta pe pamant? Da cum sa nu! Nu stiu daca ortodocsi dar iehovisti si penticostali o gramada, adventisti mai putini iar baptisti aproximativ la fel ca adventistii. Ce intrebare stupida?!? as zice daca as fi protestant.
Toate sectele astea se aseamana pana la urma cu musca la arat de A Donici. In afara ca vor sa culeaga niste lucruri nemeritate mai si ataca pe aceia care au arat.

Last edited by bairstow; 14.11.2011 at 15:40:32.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De ce a plans Iisus Hristos ? Marin56 Intrebari utilizatori 8 23.06.2011 09:26:43
Iisus Hristos in contemporaneitate Rodica50 Intrebari utilizatori 0 01.12.2010 20:12:58
Exista Iisus Hristos? iustin10 Generalitati 104 28.09.2010 15:45:28
Cum a devenit Iisus un Hristos ionela7 Vrajitoria 19 21.09.2010 13:08:18
Iisus Hristos ancah Biserica Ortodoxa Romana 10 09.05.2008 21:30:22