Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Istoria bisericii

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.01.2013, 09:46:13
Crestin_Simona
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cezar_ioan Vezi mesajul
Ce vei face cu astia ca mine care pomenesc, cu evlavie, numele Domnului?
Ne vei da si pe noi afara din invatamant?
Ne vei arunca la cos impreuna cu icoanele?
Ne vei inchide intr-o rezervatie a profesorilor nebuni si periculosi, deoarece corup si strica mintea copiilor?
Daca ar fi un ,,xerox'' pentru voi ar fi minunat!!!
Stiu ca nu pentru mine era intrebarea, dar eu ca si parinte, ma bucur sincer sa vad la copii si chiar la studenti atractia ce o au pentru acest tip de profesori si o spun in cunostiinta de cauza.

Dumitru poate nu are copii si nu a dat de greutati mari in viata, de aceia vorbeste poate asa de usor. Sau are si nu a dat inca de adevaratele probleme care se ivesc mai ales in perioada adolescentei. Probabil nu stie pe nimeni dependent de jocuri, bautura, tigari si nu mai are rost sa continui.
Tinerii de astazi sunt bulversati si nu au o scara de valori si modelele adevarate abia daca mai exista.
Ar vedea Dumitru atunci cum ar face matanii si rugaciuni si ar fi printre cei care militeaza pentru existenta icoanelor in clasa.

Chiar daca credem ca icoanele par puse de forma si nu sunt bagate in seama, nu este asa. Sunt acolo si mintea copiilor le inregistreaza. Niciodata nu sti cand acea imagine iti apare brusc in minte, chiar si dupa ani si poate intr-un moment hotarator si chiar salvator.
Lumea de azi este asa de decazuta pentru ca parinti nu-i invata pe copii de Dumnezeu.
Iar daca copii nu invata acasa si nu au sansa ca nici la scoala sa fie invatati, atunci ce ne facem? La randul lor nici ei nu o sa invete pe copii lor si istoria continua. Istoria decaderii umane!

Si iata cum, un suflet curat si pur este pervertit de nestiinta, neglijenta si nepasarea noastra.
Eu vreau sa fie asa profesorii cum esti tu, caci daca eu,sa zic, n-am fost mama buna la timp, macar nu-i chiar totul pierdut!

Last edited by Crestin_Simona; 28.01.2013 at 17:05:00.
Reply With Quote