Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Biserica Romano-Catolica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.02.2013, 13:33:19
nutucutu nutucutu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.08.2010
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Este limpede pentru orice ortodox ca mesajul lui Daniel s-a referit la acest aspect, adica va puteti impartasi de mai multe ori, fara a va spovedi de fiecare data. Este absurd sa-l suspectati de rea-credinta, pe el sau pe noi toti, ca am crede ca nu va spovediti niciodata, doar va impartasiti. Am inteles din prima cand am citit ce a spus. Curios ca numai userii catolici nu pot sa inteleaga.
Nu am suspectat pe toti ortodocsii de rea credinta, de unde ati scos-o? Pe Daniel da, il consider de rea credinta. Pentru ca nu a fost chiar deloc clar ce a vrut el sa spuna, mai multi useri ortodocsi au cerut lamuriri in aceasta privinta. Impartasirea zilnica a fost practicata de sfintii din calendarul ortodox.Deci Daniel, (absolvent de teologie!!), in dorinta de a arunca cu noroi in Biserica Catolica, crezand ca face un lucru bun, arunca cu anateme asupra sfintilor din calendarul ortodox.

Si nu mai continui cu "adevarurile" ortodoxe legate de Neprihanita Zamislire, sau, impartasirea numai cu Trupul Domnului, sau azima nedospita, sau... Nu stiu cum de nu faceti o minima cercetare, mai ales ca finalizati cu celebra "anatema ereziei acesteia".
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ereziile yoghiste ale Maicii Siluana mihailt Biserica Ortodoxa Romana 54 05.03.2014 21:17:15
Francmasoneria CONDAMNATĂ de Biserica Romano-Catolică Decebal Biserica Romano-Catolica 1 18.08.2012 14:36:50
Casatoria intre o ortodoxa si un romano-catolic oana_dinisoni Biserica Romano-Catolica 34 21.04.2011 00:18:17
Imperiul Romano-Bulgar sovidiu Generalitati 3 13.12.2006 15:14:03