![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Pseudo-stiinta crationista intelligent design cu ridicola pretenie a "complexitatii ireductibile" este derizorie in momentul actual. Nu pretind ca inteleg mult... dar nici ca nu inteleg nimic (din stiinta... insa, consider ca opinia in domeniul stiintific fata de intelligent design este sustinuta corespunzator si poate fi demonstranta adecvat). ![]() Unde nu inteleg caut... apelez la cei cu mai multe cunostinte in acele domenii. Spre exempu, la genetica m-a ajutat si ma ajuta un bun amic care studiaza medicina si este absolvent de teologie ortodoxa. Doamne ajuta. P.S. Nu neg ca M. Behe e seducator... la inceput cand am aflat si eu am fost tentat si am "imbratisat" viziunea creationista propusa... insa destul de repede pesudo-stiinta promovata de dumnealor a iesit la iveala.
Pr. Arsenie Boca: "In mintea stramba si lucrul drept se stramba"; "Sa-ti feresti capul de frig si de prostie!"; "Mustrarea invinge, dar nu convinge"; "Bobul lui de grau se preschimba in taciune, iar el se crede grau nedreptatit"; |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
evolutionismul compromis | padrevicentiu | Generalitati | 476 | 23.09.2013 03:54:06 |
De ce evolutionismul teist este o erezie? | nadut | Teologie si Stiinta | 372 | 27.11.2012 12:41:07 |
ROMANI , VI SE PREGATESTE CEVA | saccsiv | Homosexualitatea | 170 | 06.03.2012 14:51:43 |
Venirea Antihristului | ancah | Biserica Romano-Catolica | 16 | 23.04.2008 02:29:50 |
un vis se pregateste sa moara | quasar | Generalitati | 52 | 03.02.2008 18:58:43 |
|