Citat:
În prealabil postat de 2458386286
AlinB, nu am intelegere pentru popi, pentru ca ei ii invata pe credinciosi sa ramana saraci, ca saracia e buna. Ei nu trăiesc conform cu ceea ce propăvăduiesc.
|
E de inteles ca esti ignorant, dar sa-ti afirmi cu aplomb ignoranta, e chiar penibil.
Nu a zis nimeni ca saracia e buna, ci ca bogatia e un risc.
Intre saracie si bogatatie mai sunt cateva nivele.
Citat:
Osho trăiește exact conform cu ceea ce îi învață pe prietenii lui (da, osho nu are decât prieteni). Așa că nu e nici o problemă, e foarte simplu de înțeles diferența.
|
I-a invatat si cum sa faca rost de 90 RollsRoyce -uri?
Citat:
Și tocmai asta încerc să accentuez, că ar trebui să dispară venerarea sărăciei - este dăunătoare.
|
Care exista doar in capul tau.
Citat:
Sunt de acord să aibe preoții mașini scumpe și bani, și de toate, dar să aibe și credincioșii. Să îi învețe pe credincioși să fie prosperi, abundență, bogăție. Sunt perfect de acord.
|
Mai, intelege ca nu pot fi toti Guru. Sa traiasca doar din prostit cu vorbe pe altii
Adica daca America ar mai fi avut 90 de Osho, atunci fiecare Osho avea cel mult un RollsRoyce.
Daca erau 9 milioane, fa tu socoteala mai departe.
O bicicleta? Chiar si poleita cu aur, tot bicicleta ramane.
Citat:
Nu afirm că sunt neîndoctrinat, treaz, înțelept. Doar am venit cu o părere diferită, să adaug puțin condiment pe forum :)
|
Super, eu m-am amuzat teribi deja.
Nimic nu ma amuza mai mult decat prostia deghizata in intelepciunea
Citat:
Sunt conștient că sunt îndoctrinat, și tocmai pentru că am observat cum societatea creștină m-a îndoctrinat de mic, am curățat mult din această îndoctrinare.
|
Si te contrazici singur.
Crestin nu esti, nici macar cultivat vizavi de crestinism si e sustine, dar indoctrinat afirmi ca da, si dai vina pe crestinism, cand sursele tale de pseudo-spiritualitate cu care te hranesti sunt gen Osho, Zen, etc.
Citat:
Da, nu îl cunosc pe dumnezeu, recunosc. Recunosc că nu știu. Și că sunt în căutare.
|
Bravo.
Citat:
Nu ai în ce să crezi de la osho, pentru că nu are nici o învățătură, nu are nici o teorie spiritualistă. Are doar dezvățături, adică cum să renunți la minciuni, la teorii,
|
Nu, are alternative pentru cei care nu vor sa caute prea mult inauntrul lor si cred ca un coctail de cuvinte tine loc de o schimbare reala.
Ca orice secta de altfel.
Citat:
și cum să îți dai seama când știi ceva cu adevărat, și când nu știi, adică să fi sincer.
A crede, e o capcană, pentru că crezând, ai impresia că ești cunoscător a ceva ce de fapt nu cunoști.
|
Si inghitind porcariile lui Osho ai impresia ca stii ceva desi de fapt habar nu ai de nimic, in afara de nimicurile lui Osho.
Citat:
Uite ce zice osho despre fericire și nefericire:
|
Pure bullshit, vorba americanului.
Din perspectiva unuia cu 90 RollsRoyce -uri, e mestecabil, dar sa fi dat Osho la sapa, la coada vacii, ca sa traiasca de pe o zi pe alta ca fratii lui de acasa si sa vad pe urma cui putea sa vanda gramada asta de rahat sau daca mai era in stare sa o scoata pe gura.
Iti zic eu sigur, ii iesea pe nas, "fericirea".