Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Cultura, Arta, Stiinta > Teologie si Stiinta

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.06.2014, 15:15:07
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Iar pasajele in care autorii ortodocsi declara in unanimitate ca absolut sigura si infailibila interpretarea conform careia zilele creatiei sunt zile literare de 24h sunt..?
Ca pana la urma despre asta era vorba,
Alin, de cate ori vrei sa auzi, cred ca ti-am scris de vreo zece ori despre acelasi lucru de cand suntem pe forum. Stii ca si cu orbul din nastere, l-au pus pe el sa explice, apoi au chemat pe parinti, l-au chemat iar pe el, dar pana la urma tot ce au vrut ei au crezut. De fiecare data am repetat degeaba.
O sa te intreb si acum, ce sriu eu gasest in toate articolele ortodoxe, ce spui tu nu gasesti niciunde in ortodoxie (excludem pe Kalomiros si adeptii sai). Unde se spune in ortodoxie ca ar fi durat zilele mii de ani? Ce spui tu este la catolici, in general, si tu nu vezi legatura cu ecumenismul.
Cati sfinti erau in lista aia pe care am dat-o datile trecute? Aproape toti sfintii cunoscuti.
Ce scrie in decalog? Sase zile sa munciti, pentru ca in sase zile a facut Domnul lumea. Tu ai auzit ca martea sa dureze mii de ani?

Last edited by catalin2; 10.06.2014 at 15:17:09.