Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.08.2025, 17:26:46
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
Iorest, având în vedere că de multe ori îmi răstălmăcești vorbele, voi înceta să mai discut cu tine chestiuni politice. Eu nu am pus în cârca lui Simion ceea ce a făcut partea adversă, oricare ar fi fost ea. Nu stau pe tik-tok, dar nu neg că vor fi fost jigniri ori manipulări și de partea cealaltă. Într-adevăr, toți cei care vor să câștige alegeri sunt conștienți că au nevoie de emoțiile oamenilor, pentru că mulți n-ar ieși din case altfel.

Dacă atât unii, cât și ceilalți se dedau la jocuri murdare, treaba noastră ar fi să ne păstrăm ochiul curat și să încercăm să discernem, preferându-i pe cei care nu fac asta. Cum am mai spus: să ne uităm la fapte, iar informațiilor să le cercetăm veridicitatea.
Nu am răstălmăcit, mi se pare totuși bine că și tu recunoști că au fost șuvoaie de mizerii dinspre USR.
De altfel USR are păcatul elitismului fals, și al calapodului de pe care singuri se poziționează votanții lui și al desconsiderării celorlalți de sub, precariatul.

Eu nu m-aș putea identifica cu Nicușor Dan deși am zis atunci sub impuls că e mai bun decât Crin Antonescu, fiindcă N.D. a întârziat multe intervenții utile, inclusiv eliminarea de arbori uscați, a taxat suplimentar sectoarele fără să investească în infrastructură de parcare, unde terenul nu e al primăriilor de sector nu s-a sinchisit să facă proiecte din bugetul PMB de regenerare urbană.
A întârziat mult autorizația la spital și multe altele, e ceva între indolență, vorbe răsunătoare și preluat tot ce e pe afară, orașe de 15 minute, șamd.

Omul ăsta e birocratul care-ți face viața grea prin poveri fiscale, iar celălalt Bolojan a făcut de ochii lumii unele lucruri, dar și el s-a răzbunat pe bugetarii neînregimentați politic la PNL.

Last edited by Iorest; 10.08.2025 at 17:28:57.
Reply With Quote