Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.02.2026, 12:28:58
Iorest Iorest is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2016
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Iorest știu că nu este preot,dar el nu m-ar împărtășii nici pe patul de moarte că este prea "legist":))
Nu gândi așa frate, tocmai că predania Bisericii învață să împărtășești omul care e într-o situație de necesitate și despre care nu știi dacă se mai vindecă.

Eu altceva subliniam în threadul celălalt cu Postul, că Postul e izbăvitor de multe rele, farmece, lucrări necurate, deznădejde, postul aduce limpezirea minții și tocmai ca să aibă efect maximal, trebuie să-l ții cât mai aproape de cum se ține practic în învățăturile Părinților Bisericii.

Când să ții post, dacă nu la tinerețe când ești în deplinătatea puterilor fizico-psihice, deci la tinerețe te antrenezi.

Și ca să ții un post ca lumea trebuie poate să te antrenezi din timp, că nu vei reuși dintr-o dată, dar te lupți cu tine pt a ține.

Citat:
În prealabil postat de Seraphim7 Vezi mesajul
Așa că, dacă este vreun preot care a mai citit ce am scris și are timp și dorința să mă spovedească...Sau dacă știți pe cineva, aștept recomandări, adică as dori pe cineva cu care să rămân în legătură și să-mi devină duhovnic,și care înțelege cam ce probleme am.

Logic, instabilitatea a fost una din marile mele probleme,deci ar trebui un duhovnic care să fie dispus să mă reprimească, când mai "fug":)

Locația mea actuală este Vestul Țării, Mitropolia Banatului.
Unde ești în Timișoara, Lugoj, Sânicolau, zona periurbană a TM ?