Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Minunile lui Dumnezeu nu se supun logicii și rațiunii omenești. Cum putea un animal spurcat și necurat (cum era privit măgarul de către evrei) să transmită solia sfântă a lui Dumnezeu?
|
Nu prea are legatura asta cu ce s-a intamplat cu Elisei.Doua episoade diferite in care s-au intamplat doua lucruri diferite.In plus te-as ruga sa justifici afirmatia pe care ai facut-o despre magar.
Citat:
În prealabil postat de tricesimusquintus
Patria aceasta de care vorbești n-au primit-o încă, deocamdată dorm în țărâna pământului:
"Toți aceștia au murit întru credință, fără să primească făgăduințele, ci văzându-le de departe și iubindu-le cu dor și mărturisind că pe pământ ei sunt străini și călători." (Evrei 11,13)
|
David: De mă voi sui în cer, Tu acolo ești. De mă voi coborî în iad, de față ești. Psalmi 138:8
Solomon: Iadul și adâncul sunt cunoscute Domnului, cu atât mai vârtos inimile fiilor oamenilor. Pilde 15:11
Iadul și adâncul nu se pot sătura, tot așa și inima omului e de nesăturat. Pilde 27:20
Locuința morților, pântecele sterp, pământul care nu e sătul de apă și focul care nu zice niciodată: "Destul!" Pilde 30:16
Și omul nu știe că acolo sunt numai umbre, iar cei pe care îi poftește nebunia se află de mult în adâncurile șeolului (locuința morților). Pilde 9:18
Iacov: După aceea s-au adunat toți feciorii lui și toate fetele lui și au venit să-l mângâie; dar el nu voia să se mângâie, ci zicea: "Plângând, mă voi pogorî în locuința morților la fiul meu!" Și-l plângea astfel tatăl său. Facerea 37:35
Pana cand ve-ti mai bastardiza Scriptura?