![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Poate nu sunt îndrituit să dau lecții, dar faceți bine și venerați-L pe Dumnezeu nu icoana, închinându-vă Lui în duh și în adevăr (Ioan 4,24), nu în sticlă, lemne și var! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pentru că "noi nu mai ținem legea veche"- expresie atât de uzitată împotriva azș.
|
|
|||
|
|||
![]()
Orice biserică locală adventistă are diaconi.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La ce te referi cand spui ca dam exemple din VT? Sfintii Apostoli vorbeau tot din Vechiul Testament. Nici cu asta nu esti de acord? Important este sa intelegi ce invataturi si practici Vechitestamentare s-au implinit la Cruce (cum ar fi jertfa si preotia). Pentru asta ar fi bine sa vezi ce se facea si ce se invata in biserica din vremea Sfintilor Apostoli, contemporani cu Domnul Iisus Hristos. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() nici tu nu crezi ce spui |
|
|||
|
|||
![]()
Elemente arhitecturale vei întâlni și la bisericile adventiste, însă nu vei întâlni credincioși târându-se și pupând pardoseala bisericii (cum am văzut făcând o biată femeie la mănăstirea Agapia).
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ioana-Andreea a adus acuzatia ca "in Biblia voastra,ati tradus gresit intentionat exact in legatura cu Sfintii,..." dupa parerea mea este o acuzatie nedreapta. daca tradicatorul era un baptist se putea spune "voi baptistii ati tradus gresit...." daca traducatorul era un adventist se putea spune "voi adventistii ati tradus gresit..." daca traducatorul era un penticostal se putea spune "voi penticostalii ati tradus gresit.." DAR cand traducatorul a fost un preot ortodox (nu are nici o importanta, in discutia despre aceasta acuza, ca avea sau nu binecuvantarea Sf Sinod , ca au recunoscut-o sau nu), sa-mi fie cu iertare, mi se pare gresit sa spui "voi ati tradus intentionat..." oare chiar putem sa acuzam pe oricine de orice fara nici un temei? oare chiar asa de greu este sa recunoastem ca, purtati de pasiune( pentru care, sincer, o apreciez pe Ioana-Andreea), mai si gresim? oare, daca cineva nu este ortodox, inseamna ca pot sa-l nedreptatesc, pot sa-l ranesc, pot sa-l jignesc? revenind la acest mod de a acuza, imi vine in minte un mod in care romanii se purtau fata de primii crestini: "Se întâmpla vreo nenorocire? Creștinii sunt de vină! Nu plouă, creștinii sunt de vină; ieșeau apele, creștinii sunt de vină; încolțeau barbarii imperiul, crești*nii sunt de vină, – creștinii la lei!…" un preot ortodox traduce Biblia intr-un mod in care nu convine BOR, voi(baptisti, penticostali, adventisti...) sunteti de vina... Citat:
oameni care vorbesc din convingere si oameni car vorbesc din cunoștinta... si acum te intreb, chiar crezi ca vorbeam in necunostinta de cauza? |
|
||||
|
||||
![]()
si de ce nu i-a zis tot Sofonie?marele traducator.Nu stiam ca e aceeasi.
|
|||
|
|||
![]()
Ce cautai tu adventist devotat la manastirea Agapia ? :)
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|