![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu as masura credinta unuia dupa anii petrecuti in ortodoxie.. este un criteriu fals. Citat:
Citat:
Nici nu stiu ce sa raspund.. am prea multe variante. a. scoase din context ideile lui sunt aberatii. dar in context le accepti? si despre ce context vorbim? este andrei un ortodox? nu stim. b. la marginea ereziei? Te-as spune sa repeti cu mana pe inima ce a spus andrei c despre "fiii lui Dumnezeu".. dar mi-e teama ca te spurci cu copilul in burta. Daca ce a spus el nu este erezie, repeta! Asta este testul. Eu nu as avea curaj. Am postat o poveste simpla si frumoasa despre lepadarea lui Hristos prin vorbe. C. daca "femeie de la tara" este o doar o exprimare nevinovata.. eu si tu cum ne putem numi? Hmm? Ai vreo idee? Alea cu facultate? Sau niste viermi hulitori, poate. d. "In crestinism avem nevoie si de astfel de oameni mai originali, mai la marginea ereziei, dar destepti si cu imaginatie, asta cred ca nu intelegi tu. Chiar daca nu cred suta la suta ce ni se cere sa credem. Dumnezeu va judeca!" Acest paragraf ma nedumereste.. poate nu inteleg eu definitia inteligentei? Si trecand peste definitie.. daca a.c. nu posteaza se pierde inteligenta si imaginatia de pe forum? In viziunea mea forumul acesta are oameni inteligenti si cu imaginatie.. chiar multi! e. Andrei C este un fel de Bulgakov? (si presupun ca presupusele lui idei eretice, nu le-a atacat nimeni? si nici ale lui Origen nu au fost criticate?) etc. Nu-i nevoie sa raspunzi.. presupun ca aceleasi lucruri le vei scrie, nimic nou. Ma nedumereste NU ca ii iei apararea lui andrei c.. treaba ta, poate va cunoasteti si poate el este sharmant, te-a facut sa razi etc.. Dar iei apararea ideilor lui.. asta nu pot intelege. Citeste povestea aceea postata de mine (despre lepadare), poate-ti este de folos. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
impartasirea copiilor | liclic27 | Preotul | 94 | 26.12.2017 21:05:13 |
Numele copilului | casiana | Botezul | 184 | 23.11.2013 02:04:06 |
Impartasirea sugarilor | nadina | Intrebari utilizatori | 23 | 06.12.2012 21:38:36 |
Impartasirea Preotului | un.simplu.gand | Preotul | 3 | 06.09.2010 19:06:57 |
1 Iunie - Ziua copilului | costel | Generalitati | 10 | 03.06.2008 23:04:02 |
|