![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Imi ziceai de iertare, sa stii ca l-am iertat, ne-am spovedit amandoi, dar oricat as vrea nu pot sa uit, nu pot sa trec peste tot ce-a fost, nu-mi da voie mintea, inima, gandul si am depus eforturi destul de mari timp de 1 an si ceva plus astea 11 luni de cand suntem si casatoriti. Si totul a fost in zadar. Am ajuns doar in stadiul in care povesteam in postarile mele anterioare. Si nu inteleg de ce? De ce nu a vrut sa ne despartim? De ce a insistat sa ne casatorim daca lucrurile intre noi nu mai erau ca la inceput si deja sufeream f mult? De ce a trebuit sa ne distrugem viata si mai mult prin casatorie?
Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare... "Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Acum faptul e consumat si ai facut cu el un legamant in fata lui Dumnezeu. Ai jurat sa-l iubesti si sa-l respecti si nimeni nu te-a obligat sa o faci. Cu ajutorul lui Dumnezeu si cu multa rugaciune inima ti se va vindeca si veti putea fi ca inainte. Numai sa existe bunavointa. Nu e nimic sa nu poata schimba Dumnezeu si nu exista inima ranita sa nu o poata vindeca. Numai sa-I ceri sincer lucrul asta.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce nu cereti sfatul unui duhovnic? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Va multumesc mult pentru recomandari. Incerc sa intru in posesia cartilor indicate cu nadejdea ca citindu-le vor fi o alinare pentru sufletul meu si voi gasi in ele macar putina nadejde si putere.
Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare... "Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Dupa cate vad, problema e cam grava daca nu exista astfel de apropieri intre voi. Poate ca ar trebui sa incercati sa mergeti impreuna la o consiliere psihologica ( sper sa nu fiu inteles gresit ). Noi, cei de pe forum, incercam sa te sfatuim cat mai bine, dar cred ca solutia problemei voastre cere mai multa atentie si o cercetare de specialitate. Oricum, cred ca daca stati asa, fara sa faceti nimic pentru relatia voastra, nu va fi de bine in viitor. Un divort este destul de tulburator, chiar si atunci cand nu mai iubesti pe cel de langa tine. E o suferinta. Si e trist sa vezi ca 90% dintre procese sunt pentru divort sau urmari ale unui divort cum ar fi partajarea bunurilor, pensia alimentara sau intretinerea copilului, etc. Nu va doresc sa treceti prin asa ceva. Luptati pentru casnicia voastra. Iubiti ceea ce e mai frumos in voi si acoperiti ceea ce a fost gresit. Doamne ajuta!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Dacă nu putem fi buni, să încercăm să fim măcar politicoși." (Nicolae Steinhardt în Jurnalul fericirii) Last edited by Fani71; 30.04.2010 at 13:37:41. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stiu ca e prea tarziu pt astfel de regrete, faptul e consumat, ramane asa cum spuneai doar sa ma rog, sa ma rog si sa sper ca Bunul Dumnezeu va indrepta lucrurile si voi scapa de aceasta povara cand va fi voia Lui. Multumesc mult de sfaturile bune.
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Alesul | Anna | Nunta | 213 | 07.11.2017 18:40:17 |
cauta cu inima si cu tot ce stii, nu cerceta cu ochii | Man Teo | Generalitati | 15 | 15.08.2011 19:17:52 |
cum putem stii care este voia lui Dumnezeu? | skicolour | Intrebari utilizatori | 13 | 18.01.2011 14:12:28 |
|