Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 28.04.2010, 10:44:46
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
probabil ca toate... nu stiu. Ca Dumnezeu este Unul pentru mine este o certitudine.

Ceea ce cred eu este ca omul este ceea ce devine, iar ceea ce devine depinde mult de directia in care priveste.
Mi se par inutile luptele intre religii ( in numele lui Dumnezeu), avand in vedere ca Dumnezeu este Unul pentru toti.
Inutile sint, dar nu neaparat pentru ca "Dumnezeu este Unul pentru toti"
Certitudinile personale sint periculoase daca incearca sa devina a-personale si, mai ales, daca se incearca impunerea lor altora, indiferent daca ei au sau nu astfel de certitudini personale.
Reply With Quote
Vechi 28.04.2010, 10:55:23
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Inutile sint, dar nu neaparat pentru ca "Dumnezeu este Unul pentru toti"
Certitudinile personale sint periculoase daca incearca sa devina a-personale si, mai ales, daca se incearca impunerea lor altora, indiferent daca ei au sau nu astfel de certitudini personale.
Daca am parut ca vreau sa impun ceva cuiva, imi pare rau. Fiecare e liber sa aleaga in ce directie vrea sa priveasca. Dumnezeu ne-a lasat aceasta libertate si nici mie nu-mi lace sa impun nimic nimanui. De altfel, mai am si eu atat de multe de invatat... Am spus doar ceea ce cred eu acum ( si sper sa nu le priveasca nimeni in alt mod). E posibil sa fi spus si prostii ( mai am de invatat despre cat si ce sa vorbesc).
Reply With Quote
Vechi 28.04.2010, 11:01:41
topcat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de maria-luisa Vezi mesajul
Daca am parut ca vreau sa impun ceva cuiva, imi pare rau. Fiecare e liber sa aleaga in ce directie vrea sa priveasca. Dumnezeu ne-a lasat aceasta libertate si nici mie nu-mi lace sa impun nimic nimanui. De altfel, mai am si eu atat de multe de invatat... Am spus doar ceea ce cred eu acum ( si sper sa nu le priveasca nimeni in alt mod). E posibil sa fi spus si prostii ( mai am de invatat despre cat si ce sa vorbesc).
Nu e vorba de tine si nici de credinciosii de fata. Imi sinteti simpatici. E vorba totusi ca acolo afara e o lume destul de nasoala si astfel de credinte personale nu o ajuta cu nimic (sa nu intelegi ca am pretentia ca vorbaria mea o ajuta cu ceva :) ).
Si sa te destinzi:
Reply With Quote
Vechi 28.04.2010, 11:07:42
maria-luisa maria-luisa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Nu e vorba de tine si nici de credinciosii de fata. Imi sinteti simpatici. E vorba totusi ca acolo afara e o lume destul de nasoala si astfel de credinte personale nu o ajuta cu nimic (sa nu intelegi ca am pretentia ca vorbaria mea o ajuta cu ceva :) ).
Si sa te destinzi:

Amuzanta poza! :)) Multumesc.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare