![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]()
Eu din modul in care a fost expusa situatia...am dedus ca se stia foarte bine ce e ( nu stiu acum daca fata acesta e cea care se confrunta cu aceasta dilema, sau o alta de fapt).
|
|||
|
|||
![]()
cititi ce spun sfintii Parinti, caci ei ne invata tot ceea ce trebuie sa stim pentru desavarsirea noastra.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
E doar un nick, bineinteles.
Nu sunt un crestin ortodox foarte practicant, insa din cand in cand mai merg la biserica si mai citesc carti bisericesti pentru linistea sufletului meu. |
|
|||
|
|||
![]()
Deci sa inteleg ca pentru dumneata preotia nu inseamna mare lucru, asa-i? Ce oare ai avut in gand cand ai hotarat sa te prezinti in aceasta comunitate, fie ea si virtuala, cu acest nickname? Domnul sa ne ierte, ca mare mai este gradina asta, a Lui; si multi "șmecheri" se chinuie sa sara gardul, spre interior!!! Tată, este si o poarta, sa stii! Incearca pe acolo!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biserica ortodoxa marturiseste ca impreunarea din casatorie este foarte curata! | mihailt | Nunta | 23 | 02.11.2010 21:03:03 |
permis biometric | cosmin95 | Generalitati | 8 | 30.08.2009 16:11:12 |
|