![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa lucreaza Dumnezeu. Si DA, cazurile sunt nenumarate si in ziua de azi. Sunt fara numar cazurile in care oameni straini, prezenti in adunare, au inteles in limba lor ceea ce s-a vorbit in limbi. Alteori cineva poate vorbi in limbi si altcineva sa talmaceasca. Sau cineva sa vorbeasca in limbi si, prin Duhul Sfant, tot el sa talmaceasca. Si acestea sunt manifestari biblice, apostolice. Ca se poate strecura si impostura e de asemeni foarte adevarat. Nu zicea cineva ca "diavolul este maimuta lui Dumnezeu"? Dar nu trebuie de frica imposturii sa respingem si adevarul. Last edited by Iosif77; 04.03.2011 at 14:54:10. |
|
||||
|
||||
![]()
Pe mine personal ma cam depaseste subiectul asta...
Poate am fost debusolata si de filmuletele alea. Cred insasi ca aceasta "vorbire" permite o comunicare constructiva intre persoane care vorbesc limbi diferite , prin cuvinte articulate si nu sunete fara noima.
|
|||
|
|||
![]()
Toate aceste manifestari nu sunt ale Duhului Sfant, sunt posedari ale unui duh. Intalnim exact acelesi manifestari la toate religiile pagane, atunci cand se invoca un spirit sau un zeu si acela vine si intra in cel posedat. Aceleasi vorbiri in limbi le intalnim si la pagani si la spiritisti. Cam asta au descoperit penticostalii, ce stiau paganii de sute de ani.
|
|
||||
|
||||
![]()
Desi raspunsul dat de colega dianagroza ar trebui sa fie susfiecient (si eu cred ca Hristos era si Dumnezeu si Om in acealsi timp), zic ca mai este o diferenta: Dumnezeul nostru Treimic ni s-a si revelat in forme diferite nu numai dupa infatisare dar si dupa lucrare. Asadar Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu fiind pe pamant s-a rugat ca sa ne dea noua un exemplu - aceasta a fost o parte din lucrarea lui. Aceasta nu arata ca dupa inalatarea Domnului, o alata persoana a Treimii nu mai poate sa ne dea exemple, dar asta presupune implicarea contiintei si participarea noastra integrala! Nu doar cu gura, limba, sau gesturile. De aici nelamurirea mea - cum ma pot ruga intr-o limba pe care nu o inteleg si nici nu stiu daca ma rog sau zic altceva.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nadajduiesc ca il vei cunoaste pe Dumnezeu mai mult. El va face si lucruri complet lipsite de sens. Nu vei intelege ce face, de ce face ceea ce face, de ce atunci, vei fi dezamagit, descurajat si perplex. Va fi complet ilogic. Si nu va avea nici un sens. Imi place ca esti un tip rational si logic. Dar va veni vremea cand va trebui sa-L urmezi pe Dumnezeu prin intuneric, fara sa ai o perspectiva, o privire de ansamblu. Daca vei trece testul si il vei iubi chiar si atunci cand nu vei intelege sensul lucrarilor Lui, ai trecut un mare hop. Dumnezeu nu face nimic lipsit de sens. Pentru EL tot ce face are sens. Pentru noi poate fi uneori complet lipsit de sens, frustrant, neobisnuit sau chiar nedrept. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ca sa ajungi sa coboare Duh Sfant care sa-ti ajute sa vorbesti in limbi este nevoie mai intai sa-L cunosti pe Dumnezeu. Sa-ti dedici viata Lui si apoi sa ai parte de o astfel de rasplata.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sper ca si tu si eu sa trecem de incercarile acestei vieti castigand-o pe cea vesnica.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu nu pot explica cum. Ceea ce as dori sa-ti transmit este doar atat: este posibil. Biblia o spune. Apostolul Pavel. Multor credinciosi le este teama. " - Daca tu crezi ca e Duhul Sfant dar de fapt primesti un duh rau?" Este exclus. Daca ai o motivatie buna, daca apartii lui Dumnezeu si daca ceri Duhul Sfant de la El, vei primi Duhul Sfant, nu altceva. Domnul Isus o spune. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Si sa ajungi sa crezi ca Duhul Sfant coboara la cerere si ca esti demn de El, miroase a mandrie, de aia diavoleasca. Trebuie facut ceva in acest sens si cu inima curata. Unii au tinut post si rugaciuni cate 20 de ani ca Dumnezeu sa le raspunda la unele intrebari, de exemplu cum lucreaza diavolul.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|