Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.03.2011, 15:04:01
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iosif77 Vezi mesajul
Nu este o aberatie dragul meu frate.

Daca Domnul Isus (care este Dumnezeu) se putea ruga lui Dumnezeu de ce crezi ca Duhul Sfant (care este Dumnezeu) nu se poate ruga lui Dumnezeu?
Desi raspunsul dat de colega dianagroza ar trebui sa fie susfiecient (si eu cred ca Hristos era si Dumnezeu si Om in acealsi timp), zic ca mai este o diferenta: Dumnezeul nostru Treimic ni s-a si revelat in forme diferite nu numai dupa infatisare dar si dupa lucrare. Asadar Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu fiind pe pamant s-a rugat ca sa ne dea noua un exemplu - aceasta a fost o parte din lucrarea lui. Aceasta nu arata ca dupa inalatarea Domnului, o alata persoana a Treimii nu mai poate sa ne dea exemple, dar asta presupune implicarea contiintei si participarea noastra integrala! Nu doar cu gura, limba, sau gesturile. De aici nelamurirea mea - cum ma pot ruga intr-o limba pe care nu o inteleg si nici nu stiu daca ma rog sau zic altceva.

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Despre vorbirea cu mortii strajeru Secte si culte 2 09.04.2018 22:32:16
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? petrut-angel Secte si culte 1534 12.03.2018 22:00:37
Vorbirea in limbi - ajutor Archangel Reguli generale de utilizare a forumului 37 03.01.2013 12:16:48
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali gpalama Secte si culte 4 29.05.2010 21:11:29
DESPRE VORBIREA IN LIMBI Ioan_Ciobota Generalitati 4 24.03.2010 17:09:10