Citat:
În prealabil postat de catalin2
Yasmina, iar eu am fost placut impresionat sa citesc ca desi multe rude ale tale nu sunt ortodoxe tu ai ramas ortodoxa. Desi mai ai unele conceptii diferite, dar fiecare dupa cum poate, nu e nevoie sa le stim pe toate.
|
Mda,eu nu am facut acele marturisiri doar pt colectia userilor de inedit si senzatii tari...
Am facut cunoscute acele date doar ca un schimb la intrebarea"ce credeti despre rudele mele se vor mantui...??",
care intrebare a ramas in aer,caci nimeni nu mi-a raspuns,ci doar a citit si a luat aminte ca rudele mele nu sunt ortodoxe!
Chiar am fost suparata ca nimeni nu a gasit de cuviinta sa-mi raspunda...poate ca ar fi trebuit sa deschid un topic...eeeeiiiii, nu lasa caci si asa se raspunde numai in 2 peri pe forumul asta!!!!
Nu toata lumea are un duhovnic ca voi,pe speed dial...eu am nevoie de cateva luni sa ajung la o biserica ortodoxa,si atunci timpul nu-mi permite sa pun intrebari pt cunostiinta mea generala ci numai din cele privitoare la problemele stringente!
De altfel nu-mi pierd vremea aiurea pe un forum ortodox ca sa fiu catalogata de useri drept ortodoxa,mai putin ortodoxa,mai ciudata,"cu unele conceptii diferite" s.a.m.d.
Care sunt acele conceptii diferite?Se pot discuta?