![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Exprimarea asta condescendentă asta nu își are rostul: "această fetiță părăsită...etc."? E vorba de un om care SUFERĂ! Ana Maria, permite-mi să îți dau cel mai bun sfat pe care l-am primit vreodată: spovedește-te. Te asigur că Iisus care a murit pentru noi nu te va lovi cu asemenea răutăți și ironii. Fă canonul dat de duhovnic și vei vedea că ești LIBERĂ. Și vei vedea că ești IUBITĂ. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Cu adevarat ai dat un sfat minunat. De la duhovnic va obtine leacul pt suferinta ei. Imi pare rau ca am fost, poate, un pic rautacioasa, (desi " exprimare condescendenta" cum ai spus tu, inseamna de fapt respectuoasa sau binevoitoare...). Dar ce i s-a intamplat lui AnaMaria este un avertisment de la Dumnezeu ca acel barbat nu-i este potrivit. Este o fata buna si iubitoare iar intamplarea aceasta neplacuta poate fi intoarsa in favoarea ei. A scapat astfel de un om cu care s-ar fi maritat si ar fi facut-o sa sufere. Iar maritata fiind, sunt alte obligatii, mult mai mari, fata de sot: si la bine si la greu... nu? Ea poate sa-l ajute sa-si revina din acea relatie fatala cu cealalta femeie, poate sa se roage pentru el dar sa renunte la relatie. Acum este mai usor si ranile acestea ale tineretii se vindeca in timp. Domnul s-o ajute! |
|
|
|||
|
|||
|
Era o ironie...
|
|
|
|||
|
|||
|
ups! ... prea fina ironia pt simturile mele...
|
|
|
||||
|
||||
|
Este foarte curios lucru cum in general , barbatii (unii) sunt atrasi exact de femeile care sunt genul de vampe ca sa spun asa....
Culmea ca se si casatoresc cu acest tip de femei! E usor sa dai sfaturi cuiva si sa-i spui, tu, din afara sa renunte la acest tip de barbat. Da daca il iubesti e mai greu. Cand iubesti nu prea iti functioneaza ratiunea cam deloc. Ce e negru vezi alb si invers doar asta stim fiecare dintre noi ca suntem patiti, nu? Daca sentimentele ei sunt profunde atunci mi s-ar parea ca ar fi o lasitate sa nu lupte deloc pentru ai recastiga dragostea....aici nu cred ca se pune problema ca ar lupta pentru el fiindca e orgolioasa si nu vrea sa-l cedeze altcuiva. Nu poti ,daca ai sentimente pentru cineva, sa incui usa din inima ta si sa spui ca nu-ti mai pasa de cealalta persoana. Va spun o poveste....adevarata! Un tip medic de profesie ,fost mare crai in timpul studentiei se angajeaza la un spital din oras. Acolo incepe o relatie cu o asistenta genul de femeie serioasa, muncitoare, frumoasa (tot tacamul). Au avut o relatie de vreo 3 ani timp in care ea astepta sa fie ceruta in casatorie. Tipul nu a cerut-o ,din contra, a parasit-o si a inceput o noua relatie cu altcineva genul de vampa. L-am intrebat de ce? Mi-a spus ca asta noua e mai buna la pat decat cealalta. S-a casatorit cu noua prietena i-a trantit asta rapid un copil ca sa nu-l scape. Acum lui i-a iesit pe gat casnicia! Mormeza asta nu face nimic, nimic! El face curatenie, el gateste, in parc cu copilul doar pe el l-am vazut . I-a iesit sexul pe gat! A luptat asistenta pana in ultima clipa sa-l recastige si sa-l faca sa se intoarca la ea dar nu a reusit atunci. A reusit insa mai tarziu cu altcineva si acum e fericita. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Nu a avut aventuri extraconjugale, doar ca n-a inteles de la bun inceput cum vine treaba cu casnicia, cat e sex si cat e altceva, aventuri ar fi putut avea si isi neglija si copilul, dar uite ca nu, face toate astea pentru copil si pentru el, nu pentru ea. Priceput acum? |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| dati-mi un sfat | izmenuzza | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 64 | 10.09.2012 20:28:47 |
| Dati-mi un sfat va rog! | alinutzica | Generalitati | 14 | 06.07.2011 16:25:18 |
| Dati-mi va rog un sfat | mariuszamfirescu | Nunta | 8 | 09.02.2009 00:00:49 |
| dati-mi un sfat | sadiy | Umanitare | 5 | 21.07.2008 23:07:31 |
| Dati-mi un sfat | Dia | Rugaciuni | 7 | 16.12.2006 00:26:26 |
|
|