Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.09.2011, 19:19:59
Mihailc Mihailc is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.03.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Am spus eu că se? Nu, stimabile, spuneam că e vorba de valoarea simbolică a pâinii dospite respectiv a azimilor.
Trices, Sf. Chiril nu e singurul care a comentat Vechiul Testament. Ca să ști și tu, ei evaluat simbolurile în contextul iudaic și nu novotestamentar sau ca teologie a Sfintelor Taine. Fă un efort și postează tot comentariu și ai să vezi cum stau lucrurile. Sau măcar doar citește-l și lămurește-te singur.

Citat:
Ia uite domnule, nu am voie să citesc orice din Patristică! Că s-ar putea să găsesc incompatibilități cu ortodoxia actuală... și e de rău! E grav dacă nici Sfânta Tradiție n-o mai urmați... ce să mai zic de Sfânta Scriptură... Uite, pentru reciprocitate trântește-mi și tu un citat din Ellen White care să-mi demonstreze "greșita" interpretare a Cinei Domnului.
Nu te supăra, dar nu se poate face comparație între Patristică și Ellen White. Asta e una. A doua, nu accept reciprocități cu o persoană care preferă să îngroape discuția în solispism decât să accepte evidența.

Citat:
Ustură rău, este? Mă întreb cum ai reacționa dacă ți-aș folosi și eu limbajul în replică...
Stai liniștit în privința rezistenței mele la insulte. Doar n-ai vrea să te felicit pentru obrăznicia de care dai dovadă pe acest forum. Primești ce meriți, deocamdată în doze mici, după aceea mai vedem...

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins flying Teologie si Stiinta 88 23.09.2011 19:24:40
Minciuna si viclenia maria40 Generalitati 68 22.06.2011 23:13:56
Nu mai raspunde-ti sectantilor ionut stefan Secte si culte 146 15.03.2011 10:23:38