![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite | 
| 
		 | 
	Thread Tools | Moduri de afișare | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Ai vazut ce inseamna sa voiesti sa raspunzi din tot sufletul tau, din toata constiinta si convingerea ta si cu toata stinta iar celalalt nici habar sa nu aibe ? Sa nu vrea sa stea macar un minut sa judece la ceea ce ai postat , la semnificatiile totale pe care le poate avea postarea ta , la ceea ce vrei sa spui defapt prin post ? Ai vazut ce inseamna si ce gust are ???? Jenanta postura in care te-a atras userul competitor si imbatabila schema lui logica, nu aveai ce sa ii zici, dar nu te-a scapat din asta decit fuga ta ! Exemplul este formidabil de graitor si prin mila lui Dumnezeu venit exact la timp , tocmai ca sa poti face legatura si sa poti pricepe ca de multe ori iti ingadui sa mergi cu ideatia si unde nu este treaba ta . Bine ar fi ca din aceasta intimplare sa poti intelege ceva , ca vad ca sti cu ce meteahna te ispiteste lucifer (de a cadea in acelasi pacat ...) si sa poti trece de stadiul constatativ al situatiei, sa poti sa si savirsesti dreptatea . Stiu ca nu iti place ce iti spun dar te-am luat drept prototip deoarece asemeni atitudinii tale mai sunt o multime de useri care au ca trasatura evidenta (cea care se vede cel mai evident) graba si superficialitatea in a da raspunsuri altora desi ei se considera mult iubitori de aproapele si cocosati de cita smerenie duc in spate . Realitatea este insa un pic alfel ! Si daca tu nu poti potrivi cuvintele(la om si la situatie) cred ca constientizind aceasta lipsa nu vei cere niciodata nici altora , in raport cu tine , sa faca mai mult decit tu insuti poti face . Nu de alta , dar ca sa nu vorbim de Hristos in van. De aceea si amintesc invatatura Domnului de fiecare data cind am ocazia : ,,...oamenii se judeca dupa fapte si nu dupa vorbe" ca din vorbe suntem mari de tot dar din fapte ... nici pe departe ! Tare neplacut acest paradox , dar ma jenez sa il mai comentez :,,...poate cuvintele nu ti se potrivesc. Am crezut totusi potrivit sa le spun." Adica, nu merge , dar eu fortez situatia ! Nu-i nimic , multi fac intocmai si inca nu s-a rasturnat pina acum forumul ! 

Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 11.02.2012 at 12:31:25.  | 
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Mataniile mirenilor in Biserica | Dacian | Reguli in Biserica | 30 | 27.04.2012 18:15:11 | 
| casnicia alaturi de un necredincios | Aspasia | Nunta | 38 | 12.12.2010 23:15:41 | 
| Ajutatima sa-mi salvez casnicia | eduard40 | Rugaciuni | 6 | 06.01.2010 17:19:22 | 
| Patericul mirenilor | Laurentiu | Generalitati | 17 | 20.07.2009 10:49:11 | 
| 
 |