![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	 | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

in loc sa implementeze principiul biblic noutestamentar "fiecare sa dea dupa cum a hotarat in inima lui", s-au gandit ca cel mai bine este sa fixeze obligatorie remiterea catre liderii cultului a unei zecimi, ca sa fie ei siguri ca vor primi nu doar atata cat ii lasa inima, ci o norma fixa ! 

eu nu stiu cum de nu le crapa obrazul de rusine! si mai au si lipsa de respect incat vin cu Scripturile ca sa justifice aceasta hotie ! unde scrie domnilor ca primii crestini dadeau zeciuiala si unde li se cerea asta??  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Banul este sangele care tine in viata religia adventista ba mai mult, se raspandeste ca raia. Prin cei 10% (de fapt chiar 20% din net si peste) se aduna sume colosale, suficient cat sa atraga multe muste la miere (chiar asa contaminata cum e).  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

ellenei white (sefa adventistilor) nu i-a fost rusine sa spuna balsfemii... crezi ca slujitorii ei nu-i mostenesc nerusinarea?

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

eu nu vreau sa-i judec pe adventisti ... dar ma "minunez" pe zi ce trece cat de repede se pot pierde oamenii in diferite amagiri ale diavolului. In plus , imi este teama ca nu cumva si familia mea sau rudele mele sa fie atrase de aceste curse.

| 
![]()  | 

| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Daca nu sintem ecumenisti ce rost are sa discutam cu sectantii? | bmd | Secte si culte | 177 | 08.11.2010 21:20:53 | 
| Ignorati | Sf.Asteapta | Generalitati | 5 | 03.05.2010 08:01:32 | 
| 
 |