Citat:
În prealabil postat de gdf-fdc
economia subterana este hotia si coruptia la nivel inalt pe care acest sistem cu cipuri nu o va putea opri.
|
Binenteles ca tehnologia nu poate suplini lipsurile omului.
Citat:
sistemul antihristic nu va lucra impotriva celor care l-au creat ci impotriva celor care se impotrivesc. sub masca acestor "binefaceri"pe care o sa ni le aduca actele biometrice,nu se urmareste decat inrobirea omului si pierderea sufletului
|
De sistemul asta "antihristic" si acum te servesti binemersi.
Citat:
.nimic nu este de nefalsificat.
|
Depinde..
Citat:
paranoia nu este a celor care isi pun semne de intrebare in legatura cu aceste acte ci a acelor persoane care cred ca este benefic acest sistem.
|
Nu cred ca stii ce inseamna "paranoia".
Citat:
dulceata acstei vieti ne va lasa fara dulceata vietii vesnice.am ajuns ca o turma care manaca ceea ce i se pune in fata fara sa carteasca,iar cei e vor sa paraseasca turma sunt considerati nebuni si paranoici.
|
Te-a impiedicat cineva sa parasesti "turma"?
Ba dimpotriva, ai fost sfatuit de nenumarate ori sa faci pasi concreti in acest sens.
Dca erai sincer in convingerile tale, parasei de multe avantajele civilizatiei in loc sa stai sa pierzi timpul pe forumuri, facand propaganda unor indei in care nu crezi decat la modul teoretic.
Deocamdanta singura "turma" care o parasesc cipofobii, prin ideile care le promoveaza, este cea ortodoxa.
Poate nu constientizeaza ruptura deocamdata, dar vor vedea ei mai tarziu..