![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Poate ne tâlcuiești tu Apocalipsa. Ce rost are să mai luăm seama la ce spune Biserica?
|
|
|||
|
|||
![]()
Mulțumesc pentru răspuns. Scurt și la obiect. Mai bine așa decât să fi bătut iarăși câmpii.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||||
|
|||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
... iar eu merg acolo de mai multe ori pe an. Nu, sub nici o forma. Chiar daca unii se mai ratoiesc pe aici si jignesc, asta nu ma face sa-mi pierd linistea sufleteasca. Oricum fiecare va raspunde pentru ceea ce spune. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
pentru că, Substanța lucrurilor se determină după dispoziția lăuntrică a sufletului – adică judeci pe aproapele tău dupa cele ce se petrec în tine ![]() Fericitul Augustin spune: Dragostea îl face pe cel ce iubește în chipul celui iubit: dacă-L iubești pe Dumnezeu, dumnezeu vei fi; dacă-l iubești pe diavol, diavol vei fi; dacă-ți iubești trupul, trup vei fi. Aceasta este cea dintâi lucrare a iubirii: de a uni pe acel ce iubește cu cel iubit”, iar Scara ce duce în împărăție este ascunsă în sufletul tău. (Sf. Isaac Siriul) ar mai fi cazul sa-ti reamintesc faza cu "asimilarea"?? din păcate fiecare pasare pe limba ei piere ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
Aha! Și ăsta e un lucru bun? Eu când nu am fost de acord cu protestele și când voi le-ați propus spunând că ”ce e rău în asta”, antonia m-a făcut cipofil. Citat:
Tot nu ai înțeles. Idee era că mulți se dau ”ucenici” și fac ceea ce părintele Iustin nici măcar nu știe. Noi nu facem decât să răstălmăcim cuvintele duhovnicilor, tragem de ei și ne folosim de ei...bieții cât tragem de ei. Noi suntem cei care stricăm sarea pământului ”preoți”i, noi prin păcatele și interesele noastre propii. Să nu ne mirăm că vin vremuri grele, căci ele sunt consecinșa faptelor noastre. Asta e și mai dureros. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si stii ce au facut "ucenici" sectei cipofobe? Au raspandit zvonul ca de fapt parintele a spus asta ca sa nu se expuna public, dar de fapt vrea sa se faca aceste manifestatii. Facandu-l astfel fricos si ipocrit dar culmea, indivizi n-au neconstientizand ridicolul: ridici omul pe un piedestal ca pe urma sa-l cobori mai jos decat un om de rand. Si toate astea pentru a atinge un scop ridicol pentru care nici la ora actuala nu au o justificare dogmatica ortodoxa. Deci iata cum functioneaza o alta forma de manipulare a "marilor duhovnici".
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|